HTC Desire 626
HTC Desire 626

HTC Desire 626 dostupan u Telenoru

Naslednik popularnog modela HTC Desire 620, novi HTC Desire 626 je dostupan u ponudi Telenora. Sa brojnim opcijama za personalizaciju i naprednom kamerom koja snima oštrije fotografije, ovaj pristupačni uređaj donosi iskustvo korišćenja ličnije nego ikada pre.

[su_quote cite=”Petra Razić Rogić, regionalna direktorka HTC-a za Adriatic regiju”]Naš novi HTC Desire 626 osmišljen je za potpuno prilagođen i lični korisnički doživljaj. Uz bogatstvo naprednih funkcija, svojim korisnicima ovim rešenjem pružamo najbolje u domenu personalizovanog dizajna i performansi.[/su_quote]

Jedinstven dizajn i napredne karakteristike za potpuno lični izraz

HTC Desire 626 nudi živopisne boje u predivnom dvobojnom dizajnu, kao i jedinstveni korisnički doživljaj. Jednostavan i intuitivan za upotrebu, pokreće ga Android™ 5.1 sistem uz HTC Sense™ korisnički interfejs za naprednu i potpuno prilagođenu Android funkcionalnost. Uz pomoć HTC Sense interfejsa možete da menjate izgled svog korisničkog okruženja u skladu sa promenama sopstvenog stila – maksimalno prilagodljivo i uz minimalan napor. Beskrajne mogućnosti personalizacije dozvoljavaju vam da lako stvarate, delite i iskazujete svoj pun potencijal.

Uz Snapdragon™ 1.2GHz Quad-Core procesor, novi HTC Desire 626 pruža besprekorno i pouzdano iskustvo u radu, sa mogućnostima strimovanja filmova, pokretanja najnovijih aplikacija, igranja omiljenih igara ili prelistavanja fotografija koje izgledaju potpuno živopisno na 5-inčnom LCD ekranu HD rezolucije.

Pregledanje najnovijih vesti ili novosti na kanalima društvenih mreža jednostavno je  uz HTC BlinkFeed™ aplikaciju koja obezbeđuje presonalizaciju željenog sadržaja u trenutku, direktno na desktop-u matične stranice telefona.

HTC Desire 626
HTC Desire 626

Život iz ugla koji vama odgovara

Bilo da negujete ljubav prema fotografiji ili snimanju kratkih filmova, HTC Desire 626 će vam biti savršeni džepni saputnik. Uz glavnu kameru rezolucije 13MP i pomoćnu sa 5MP, fotografije i autoportreti izgledaju dobro iz svakog ugla.

HTC Eye™ Experience rešenje omogućava obradu fotografija sa unapređenim i momentalnim efektima. HTC Desire 626 može da snima video u visokoj rezoluciji od 1080p na obe kamere, koji zatim lako mogu da se montiraju u kratak film uz pomoć ugrađene „HTC Video Highlights“ aplikacije.

Širok dijapazon opcija za skladištenje podataka kreće se od 16 GB  interne memorije do priključka za MicroSD karticu koja podržava do 512 GB dodatnog prostora, što ostavlja potpunu slobodu za čuvanje i deljenje sadržaja.

[su_box title=”Dostupnost” style=”soft” box_color=”#b8de61″ title_color=”#000000″]HTC Desire 626 je dostupan u Telenoru, uz Play+ pakete. U zavisnosti od toga za koji se od Play+ paketa odluče, korisnici će moći besplatno da aktiviraju jedan, dva ili tri digitalna servisa, uz standardne opcije za razgovor, dopisivanje i surfovanje na internetu. Pored toga, svaki od Play+ paketa uključuje minute ka svim mrežama, neograničen broj minuta unutar mreže, SMS i internet. Nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri meseca.[/su_box]