HONOR 50 Lite Midnight Black

HONOR 50 Lite dostupan korisnicima u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR svim korisnicima u Srbiji je obezbedio dostupnost modela pametnog telefona HONOR 50 Lite. Opremljen baterijom velikog kapaciteta od 4300mAh, SuperCharge tehnologijom za brzo punjenje baterije od od 66W i HONOR FullView ekranom od 6,67 inča, HONOR 50 Lite pruža izvanrednu brzinu punjenja, impresivno iskustvo gledanja i funkcije zaštite očiju, a sve to po pristupačnoj ceni. Uz Android 11 operativni sistem i podršku Google servisa (GMS), HONOR 50 Lite je od danas dostupan kod svih operatera mobilne telefonije (A1, MTS, Telenor), a uskoro će se naći i u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 37.990 rsd.

Dugačak životni vek baterije i SuperCharge mogućnosti

Zahvaljujući jednoćelijskoj dual-loop bateriji velikog kapaciteta 4300mAh, HONOR 50 Lite obezbeđuje dugački životni vek baterije, kao i jedinstveno iskustvo korišćenja.

HONOR SuperCharge od 66W, koji može da napuni bateriju do 40% kapaciteta za samo 10 minuta, a 100% za 39 minuta, korisnicima omogućava da brzo i bez brige osposobe svoj uređaj i da uživaju u online kupovini, igranju igara, muzici i video strimingu.

HONOR FullView ekran

HONOR 50 Lite je dizajniran sa super tankim ivicama oko ekrana debljine samo 1.05mm uz odnos ekrana i tela od 94,4% za impresivno iskustvo gledanja. Sa HONOR FullView ekranom od 6,67 inča, HONOR 50 Lite podržava široku paletu boja (DCI-P3) i True Color Display, koji inteligentno podešava boje u skladu sa okruženjem i unapređuje tačnost prikazane boje, čime se korisnicima omogućava da dožive zapanjujuće vizuelne efekte, unapređenu jasnoću i jasne boje.

Premijum mogućnosti fotografisanja

Uz vrhunske karakteristike kamere, HONOR 50 Lite poseduje četvorostruku kameru od 64MP, uključujući glavnu kameru od 64MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP.

Ultra jasna kamera od 64MP omogućava korisnicima da zabeleže svaki trenutak sa zadivljujućim detaljima. Kamera sa širokim uglom od 8MP ima ugao gledanja 106o i otvor blende f/2.4, omogućavajući korisnicima da sa više lakoće i pogodnosti uhvate više elemenata u kadru. Pomoću makro kamere od 2MP korisnici mogu snimiti sitne detalje i „oživeti” male subjekte u oštrom fokusu, dok dubinska kamera od 2MP obezbeđuje unapređenu dubinu i detalje, oživljavajući glavni subjekat fotografije u portretnom režimu.