fbpx
LookerWeekly.com magazin

Upoznajte se sa domaćom industrijom video igara!

Martovski LookerWeekly 2021 baner

GameUp, događaj posvećen domaćim kreatorima video igara, održaće se 18. marta u Domu omladine Beograda. Događaj je besplatan za sve posetioce!

GameUp je pokrenut s namerom da promoviše i osnaži lokalnu game dev zajednicu, a tokom dva prethodna izdanja okupio više od  30 indie studija i više od 1500 posetilaca koji su imali priliku da slušaju 10 sati stručnih predavanja i upoznaju se sa radom domaćih gaming kompanija.

Treći GameUp održaće se 18. marta 2017. u Domu omladine Beograda od 12 do 20 časova.

Ukoliko želite da svoju igru pokažete profesionalcima iz industrije, ljubiteljima video igara, upoznate druge developere, i osvojite vredne nagrade – prijavite se za GameUp Indie Showcase powered by Play Zine putem ovog linka.

Žiri će proglasiti tri najbolje igre koje će razvojnim timovima šansu za mesto u Mad Head Games Acceleratoru (programu namenjenom indie developerima), kartu i izlagačko mesto na konferenciji Reboot Develop, detaljno predstavljanje u Play Zine časopisu i robne nagrade.

Posetioci će, pored isprobavanja više od 30 video igara, moći da slušaju osam sati predavanja iskusnih game dev profesionalaca, saznaju više o mogućnostima rada u gaming kompanijma, i upoznaju se sa radom vodećih domaćih artista u okviru LIve art Showcase-a.

 

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.