Screen Shot 2019 11 04 at 09.29.50 1

Web portal koji reševa Vaše probleme – UTrenu.com

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner
Od pojave interneta načini komunikacije među ljudima su se skroz promenili – u svakom mogućem smislu. I dok smo nekada za ponudu poslova morali da se raspitujemo preko prijatelja i poznanika, odlazimo u nadležne službe za to i pretražujemo dnevne novine i specijalizovane magazine sa ponudama za posao, danas je situacija skroz drugačija. Internet je promenio percepciju dolaska do željenih poslova, ali je sa druge strane i ponuđačima poslova olakšao put dolaska do adekvatnih kadrova. U poslednjih deset godina slobodno možemo da kažemo da se sve bitke na relaciji ponuda-potražnja poslova vode isključivo na internet bojnom polju. Najveći uticaj ipak internet je na ovom polju imao u domenu pružanja servisnih usluga. Činjenično je stanje da je u ovom trenutku sve od poznatih servisnih usluga moguće pronaći na internetu.
Web portal UTrenu.com predstavlja domaći proizvod koji za cilj ima da spoji korisnike sa profesionalnim pružaocima usluga, a sve u cilju (sa namerom) da obe strane budu zadovoljne. Korisnici biraju ponudu profesionalaca koja im najviše odgovara, a sve funkcioniše po principu kreiranja zahteva za uslugu koja je potrebna korisniku (smernice oko obavljanja posla, vreme koje odgovara korisniku i druge bitne informacije), nakon čega zahtev biva prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu u skladu sa željama i potrebama korisnika. Ovakvim konceptom i pristupom izbegava se pojava praznog hoda između dogovora na relaciji korisnik-profesionalac i dobija se na vremenskom resursu, ali i što bržoj realizaciji dogovora. Jedini uslov je da i korisnici i profesionalci budu registrovani na Web portalu. Sama procedura registrovanja se odvija u nekoliko koraka i veoma je jednostavna – neophodno je samo slediti smernice.

Web portal UTrenu.com u osnovi predstavlja mesto gde se na najsigurniji, najlakši i najbolji način sreću korisnici i profesionalci. Sve je osmišljeno tako da korisnici dobiju ponude od profesionalaca koji su slobodni kada korisnicima to zaista odgovara, motivisani i spremni da završe posao najbolje moguće i u što kraćem vremenskom periodu. Na sajtu je moguće pogledati cene njihovog rada, kao i ocene od strane korisnika koji su sa istima imali iskustva. Sajt je podeljen u veliki broj sekcija (Obrazovanje, Muzika, Sve za dom, Zabava…) i podsekcija koje suštinski pokrivaju najveći broj usluga i servisa u Srbiji i regionu. Neke od najposećenijih sekcija iz dana u dan se obogaćuju i postaju još zanimljivije i primaljivije kako za krajnje korisnike, tako i za same profesionalce. Posetite web portal UTrenu.com i saznajte kako da na najlakši način rešite ako ne sve, onda bar većinu vaših svakodnevnih problema.

Pored Web stranice Utrenu.com je dostupan i kao aplikacija na Google Play prodavnici.