VIBER USKRŠNJI STIKERI 4

Proslavite Uskrs veselo uz kucanje Viberovim jajima

Jedan od vaših omiljenih prolećnih praznika – Uskrs – od sada će vama i vašim prijateljima doneti još više zabave, veselja, smeha i boja, i to sve – na vašem dlanu!

Posle nedavnog, izuzetno uspešnog predstavljanja Viber bota – posebno priređenog za Dan zaljubljenih – Viber je načinio novi veliki korak u kreiranju digitalne dimenzije obeležavanja i uživanja u praznicima kroz novi bot za pametne telefone i tablete – koji korisnike i slavljenike poziva na Uskršnje kucanje jajima. I, kako se onda postaje apsolutni šampion u Viberovom Uskršnjem izazovu u kucanju?

Za početak – preuzećete besplatno novi paket Uskršnjih stikera na Viberu ovde (“Uskršnji praznici” je naziv paketa u sekciji Besplatnih stikera u pretrazi) i sami dizajnirati vaše takmičarsko Uskršnje Viber jaje. Kada ga tako pripremite i uglancate za kucanje, pozvaćete vaše prijatelje preko Vibera da prihvate vaš izazov za kucanje Uskršnjim Viber jajima. Veliki natpis BOOM na ekranu će označiti da ste se kucnuli – a zatim sledi informacija o tome čije je jaje pobedilo. Ali, bez obzira da li ste pobedili u toj rundi kucanja Viber jajima, osvojili ste besplatan paket gotivnih Viber Uskršnjih stikera.

I, tako – svi učesnici su ujedno i dobitnici, i Uskršnje slavlje se nastavlja – kroz svaku sledeću rundu kucanja vašim Uskršnjim Viber jajetom!

Uz rastuću popularnost višefunkcionalnih čet botova kao inovativnog sredstva za dvosmernu razmenu informacija bogatog sadržaja širom sveta, Viber i ovim primerom ističe mogućnosti automatizovane komunikacije – koja će u budućnosti sve više i češće biti na raspolaganju svojim korisnicima. Naravno, Viber se i ovoga puta postarao da čari tradicionalnog praznika poput Uskrsa obogati prednostima poslednje reči tehnologije. Razvijen od strane bugarske softver kompanije “Connecto”, Viberov uskršnji bot je još jedan odličan primer toga kako najsavremenija digitalna rešenja pospešuju komunikaciju, ujedno je čineći pouzdanijom i zabavnijom.

I zato – ponosno prikažite vašu kreativnu i veselu stranu ličnosti i za ovaj Uskrs. Zauzmite se oko svog Viber Uskršnjeg jajeta, i možda će vam upravo ono doneti titulu apsolutnog šampiona u Uskršnjem kucanju ovih lepih prolećnih dana!