Prava YouTube žurka

Sve što vam treba je već tu

Hoćete da pokažete svojim drugarima nešto sa YouTube-a, ali svaki put morate da se probijate do kompjutera da pustite drugi video ili već sačuvanu video listu. Postoji bolji i elegantniji način da ovo uradite i zove se YouTube Remote…

Kako bi ovo profunkcionisalo, potrebni su vam sledeći sastojci: kompjuter sa pristupom Internetu, kreiran YouTube nalog, Android uređaj sa pristupom Internet mreži. Dodatni sastojci, koji nisu obavezni, ali su dobrodošli, su veliki ekran i kvalitetni zvučnici.

Pošto smo pribavili sve sastojke, potrebno je da samo podesimo ovaj sistem i sve je gotovo za tili čas. Prvi korak je podešavanje Android uređaja (uglavnom je to telefon). Potrebno je instalirati besplatnu aplikaciju „YouTube Remote” sa Android Market-a. Kada ste to učinili na vašem uređaju, neophodno je da se na njemu prijavite preko vašeg YouTube naloga i da pokrenete instaliranu aplikaciju. Kada je pokrenete, ostaje da samo pronađete video koji ćete da pustite svojim prijateljima.

WpG 1k3NtgJL9X5YbeJd80iKF0uN5PqEpOmSM mlFktU31VGfRq93XClTYkQioAA1kY6D0FCVsOxh0cannKNf5zMljvMMrLk3KDMd1RAvGjTYebdmrikZClWt8jzcCviHCzT Xe

Ali kako će oni to videti? To je pokriveno drugim delom podešavanja. Sada je potrebno da preko pretraživača na svom kompjuteru prijavite na YouTube stranicu preko svog istog naloga i pristupite adresi www.YouTube.com/leanback. Nakon toga, video koji ste pokrenuli na svom Android uređaju, biće prikazan na celom ekranu po učitavanju.

Najbolji deo ove operacije jeste to što na Android uređaju možete nesmetano da pretražujete YouTube sajt u potrazi za sledećim video fajlom i da ga bez prekidanja, dodate kao sledećeg u listu za puštanje (playlist).

Ukoliko želite, postoji i „party” preko koje je omogućeno da listu za puštanje kreirate i vi, ali i vaši YouTube prijatelji. S obzirom da nema svako YouTube nalog, možda će posle ovog teksta neko poželeti da to napravi.

U svakom slučaju, ukoliko su vam svi sastojci za YouTube žurku pri ruci, ostaje vam samo da pozovete društvo i zabava može da počne. Ne zaboravite da je najavite komšijama.

[appbox googleplay com.google.android.ytremote]