zaprosio devojku preko interneta 861

Zaprosio devojku preko Interneta

Savremena romantika – dvoje su se tako verili

Savremena romantika je zasnovana na malo drugačijem načinju opštenja, ali su osećanja ista. Nemamo korzo i igranke koje su obeležile mladost naših roditelja, ali zato imamo Internet i chat za zaljubljivanje i za ljubavne izjave. Možda neobično zvuči kada pomislimo da u se dvoje verili preko mreže. Međutim, baš to se desilo jednom američkom paru.

[box]Internet verenik, Skot, je poželeo da uradi nešto drugačije i da svojom prosidbom iznenadi izabranicu svoga srca. Odlučio je da kontaktira administratore omiljenog sajta svoje devojke, kako bi mu oni pomogli u svojoj zamisli.[/box]

CafeMom je onlajn mesto gde se druže mlade i buduće mame. One odgovaraju na razna pitanja i tako osvajaju nagrade. Skot je odlučio da svojoj verenici Lesli, uz pomoć kreatora sajta, ponudi ovo originalno nagradno pitanje. Sve je bilo podešeno kako bi u subotu uveče iskočila ova nagrada u bilo kom trenutku kad Lesli pristupi sajtu. Pored pitanja bila je i fotografija pravog prstena kojim je ovaj mladić i zaprosio iznenađenu devojku.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

 Osim što je pitanje zabeleženo, snimljen je i odgovor. Kako je izgledao ovaj stvaran (reality) moment, pogledajte na YouTube snimku.

 Ilustracija je isečak YouTube snimka