lek protiv slomljenog srca 407

Lek protiv slomljenog srca

Pronađen lek koji ublažava romantični stres

-On me više ne voli. Veoma sam tužna i ne znam kako ću dalje!- Ovo su reči svih onih ostavljenih, tužnih i bolesnih od ljubavi. Obično se svi tešimo da vreme leči rane, ali postoji nešto delotvornije od čekanja! Farmaceuti su lansirali Amoreks- lek koji brzo zaceljuje slomljeno srce!

Da ljubav ume da boli svi to dobro znamo. Svima se dogodilo da bar jednom u životu bude prevaren, ostavljen, odbijen… Tada počinju velike patnje. Obuzima nas nemir, patimo od nedostatka koncentracije, bezvoljni smo, često uplakani. Gubi se apetit za hranom i volja za životnim radostima. Javljaju se bolovi u stomaku i grudima.  Mnogi imaju problema i sa krvnim pritiskom, muči ih nesanica često praćena jakim migrenama. Sve to mnogo boli i čini nam se da se ceo svet ruši…

Italijanski stručnjaci  Univerziteta Pavije, napravili su lek „Amoreks”, koji uspešno i vrlo brzo otklanja posledice nesrećnih ljubavi. Reč je o prirodnom leku, napravljenom na bazi biljke griffonia simplicifolia. Za njegovu nabavku nije vam potreban lekarski recept.

Tableta sadrži 5-HTP aminokiselinu koja je vrlo bitna u biosintezi seratonina-hormona sreće. Neuzvraćena ljubav  je često povezana sa depresivnim osećajem baš zbog manjka seratonina u organizmu.

Redovnim uzimanjem ovog leka, ne samo da nam se poboljšava kvalitet života nego i lakše se preboli stara ljubav. Amoreks smanjuje napetost i tera paniku koja je pratilac depresivnih stanja.

Nije poznato šta se dešava ako preteramo sa ovim lekom. Da li ćemo se moći posle opet zaljubiti? Za to i mnoga druga pitanja o leku, obratite se vašem apotekaru! Ko zna možda je lep, mlad i poželjan!

foto:publicdomainpictures