visoko celo garantuje bogatstvo 167

Visoko čelo garantuje bogatstvo

Crte lice otkrivaju lovatore

Obični smrtnici danas prosto moraju da se „razvale” od posla kako bi svojoj porodici obezbedili iole pristojan život. Zar ne biste voleli da imate mogućnost izbora i upišete neke od najprestižnijih fakulteta u Londonu, Francuskoj ili Americi, putujete na najudaljenije destinacije ili sebe častite predivnom vilom u nekoj evropskoj metropoli? Možda i vi jeste na korak od ostvarenja svojih snova, ali potrebno je da se sve kockice poklope.

[box]Naučnici su ustanovili da osobe koje su bogate, pored toga što su izuzetno snalažljive, sposobne, ambiciozne isto tako imaju i odgovarajući profil lica.[/box]

Britanski naučnici su se pozabavili istraživanjem koje je obuhvatalo proučavanje crta lica nekih od najbogatijih ljudi na našoj planeti. Nesumnjivo da su se zabavili, ali su otkrili zanimljive detalje. Kada su uporedili odgovarajuće crte lica došli su do zaključka kakav model lica ima najviše šansi da postane vrlo bogat u budućnosti. Naravno, crte lica se razlikuju u zavisnosti koji ste pol. Tako pripadnice nežnijeg pola bi trebalo da znaju da žene koje imaju izražene duge jamice iznad gornje usne, guste obrve kao i izrazito visoko čelo, imaju odlične uslove za bogatstvo. Dok muškarci koji imaju široko razmaknute oči, malo veće nozdrve i tipičan rimski nos, imaju velike šanse da jednog dana zaplove poslovnim vodama i postanu cenjeni i uspešni biznismeni.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

 Naučnici se slažu da mnogi faktori imaju udela u tome kakva ćete osoba biti i koliko ćete biti uspešni u budućnosti. Ističu da je veoma važno da se nađemo u pravo vreme na pravom mestu a za to ipak, složićete se, moramo da zahvalimo ludoj, ludoj sreći.

foto: publicdomainpictures