Student Hit tekući račun

Banca Intesa je kreirala posebnu ponudu namenjenu studentima – Student Hit račun koji omogućava otvaranje dinarskog i deviznog računa bez naknade, prijem novca iz zemlje i inostranstva, kao i besplatno SMS obaveštenje o uplati.

Takođe, u prvoj  godini korišćenja ovog paketa, mladi akademci biće oslobođeni i troškova mesečnog održavanja računa, a imaće besplatno na raspolaganju i Visa Inspire platnu karticu. Uz to, imajući u vidu navike i potrebe mlađe populacije što više svojih poslova i obaveza završe „online“, Student Hit račun podrazumeva i korišćenje usluga mobilnog i internet bankarstva bez naknade.

„Iako važi za jedan od najlepših perioda u životu, studiranje donosi brojne promene i nove odgovornosti u živote mladih ljudi, a često predstavlja i prvi korak u finansijsku samostalnost. Kako bismo studentima pružili podršku na tom putu, kreirali smo ponudu koja na jednostavan način odgovara na finansijske potrebe sa kojima se svakodnevno sreću. Pored toga, želimo i da ih ohrabrimo da počnu da koriste moderne bankarske usluge i edukujemo ih o važnosti odgovornog upravljanja novcem, bilo da ga već sami zarađuju ili se oslanjaju na podršku roditelja”, izjavio je Nikša Ilović, direktor Sektora za upravljanje segmentom klijenata fizičkih lica, Banca Intesa.

Visa Inspire međunarodna debitna kartica vlasnicima Student Hit tekućeg računa omogućava da podižu novac bez provizije na bankomatima Banca Intesa u Srbiji, kao i na bankomatima Intesa Sanpaolo grupe u 11 zemalja regiona, da kupuju karticom bez provizije u zemlji i inostranstvu, kao i da obavljaju bezbednu kupovinu na internetu. Pored toga, karticu je moguće povezati sa PayPal nalogom i vršiti beskontaktno plaćanje na prodajnim mestima sa payWave oznakom.

Takođe, korišćenjem usluga elektronskog bankarstva Banca Intesa – Intesa Mobi i Intesa On-line, koje su im na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini, vlasnici Student Hit tekućeg računa mogu da plaćaju prva tri računa mesečno bez provizije bez obzira na iznos računa, da kupuju evro po još povoljnijem kursu preko EUR NET opcije i proveravaju stanje i promet na računu i kartici. Dodatna pogodnost je i mogućnost pretraživanja lokacije ekspozitura i bankomata Banca Intesa.

Svi studenti sa teritorije Srbije mogu da apliciraju za Student Hit tekući račun preko facebook korporativne stranice Banca Intesa (https://www.facebook.com/bancaintesa.rs/ ) ili da posete bilo koju od ekspozitura Banca Intesa širom Srbije.