ID 100114141

Šansa za posao iz snova: obilazak luksuznih destinacija

Aktuelni konkurs za posao profesionalnog putnika, čija obaveza je da obilazi luksuzne svetske destinacije, privukao je pažnju javnosti širom sveta. Odabrani kandidat ići će na godišnje putovanje u vrednosti od million dolara. Pravo prijavljivanja imaju svi, bez obzira na zemlju u kojoj žive.

Čak i kada maštamo o poslu iz snova nikada ne idemo baš tako daleko. Mnogima je san da imaju kakav-takav posao, da ne budu samo spavači na birou. Ima i onih koji bi učinli sve da se oslobode takozvanog  “9-5” posla i kancelarije.  Nijedni ni drugi sigurno ni sanjali nisu da postoji mogućnost za pronalazak posla koji podrazumeva luksuzna putovanja u vrednosti od čak million dolara. Da sve bude još lepše, na ovo jednogodišnje poslovno putovanje možete da povedete i partnera.

Ogals za posao koji su raspisale dve firme, Luxury Travell Inteligence and VeryFirstTo.com, odmah je privukao pažnju svetske javnosti. Naime, reč je o poziciji za koju može da se prijavi državljanin bilo koje zemlje, a koji je spreman da putuje na godinu dana. Od profesionalnog putnika se zahteva da napiše iscrpan izveštaj o zapažanjima na luksuznim putovanjima. On, naravno, putuje inkognito.

Plata u novcu ne postoji, već ona podrazumeva uživanje u putovanjima luksuznim destinacijama u vrednosti od million dolara. Kandidat će obilaziti oko 50 destinacija, među kojima su Las Vegas, Majami, Maldivi, Buenos Aires…

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Prijavljivanje je do 30 aprila na sajtu VeryFirstTo.com.

Oglas za posao deluje kao da je nastao u najlepšim snovima. Nekome će on postati i java. Da li je svaki san vredan ostvarivanja, saznaće onaj koji bude izabran na ovom konkursu.

foto: freedigitalphotos.net