otisak prsta
otisak prsta

Otisak prsta otkriva savršen posao za pojedinca

Svaki pojedinac ima jedinstven otisak prsta uz pomoć kojeg se dobijaju potrebne informacije o željenoj osobi. Nove tehnologije bi mogle, uz pomoć otiska prstiju da otkriju čak i savršeni posao za pojedince, obećavaju ruski naučnici.

Da li ste ikada pomislili da bi uz pomoć svog otiska prsta otkrili idealan posao za sebe i rešili se muke brojnih izbora koji su pred vama što se tiče karijere?

Ako želite da igrate na sigurno, onda bi trebalo da probate poseban uređaj, koji je proizveden od strane ruskih naučnika i otkrijete koji posao vam najviše odgovora.

Nedavno je grupa ruskih naučnika predstavila skener koji, kako tvrde, može da otkrije savršeni posao za svakoga – posmatranjem otisaka prstiju.

Kako funkcioniše skener?

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Skener funkcioniše tako što pojedinac stavi prst na čitač otisaka i uz pomoć kompjuterske tehnologije povezane sa senzorom, očitava posao koji bi odgovarao datom pojedincu. Uređaj zasniva svoje rezultate u bazi podataka otisaka prstiju tako da pokaže odgovarajući posao bez greške. Ova baza podataka je kreirana korišćenjem različitih prethodnih studija zapošljavanja.

Iako su svi otisci prstiju potpuno jedinstveni, ipak postoje očigledne zajedničke karakteristike nekih otisaka prstiju pojedinih profesionalaca koji rade u određenim poslovima.

Ako se ovaj skener pokaže uspešnim, eto još jednog sjajnog načina da se predvidi put u bliskoj budućnosti do savršene karijere i posla.

foto: freedigitalphotos.net