WordCamp Belgrade 2017 2

I ove godine, najveća WordPress konferencija u regionu!

Sada već tradicionalno, ovogodišnja WordPress konferencija, WordCamp Belgrade 2017 održaće se 13. i 14. maja u Beogradu, u dobro poznatim prostorijama univerziteta Singidunum.

 

·      16+ predavača iz zemlje i regiona,

·      350+ posetilaca,

·      besplatno piće i hrana,

·      besplatno znanje, praktične radionice i doprinosi jačanju WP zajednice

WordCamp Belgrade 2017 namenjen je svim WordPress entuzijastima, programerima, marketarima, dizajnerima, kreatorima sadržaja, preduzetnicima, kao i svima koji internet poslovanje vide kao hobi, poziv i profesiju.

Ulaznice se već nalaze u prodaji i možete ih kupiti po ceni od svega 16 eura, bilo putem PayPal servisa ili kontaktiranjem organizatora na mail wordcamp@wpserbia.rs.

Kao i do sada, WordCamp Belgrade 2017 je podržala WordPress Foundation, zvanična organizacija ove open source platforme.

Sponzori WordCamp Belgrade 2017 konferencije su: Jetpack, kompanija koja kreira i pravi skup WP alata za lakše funkcionisanje sajtova na ovoj platformi; Woo Commerce, ecommerce platforma; GoDaddy Pro globalni provajder domena i korisnih WP alata; bluehost, hosting kompanija i provajder web rešenja; Yoast, kompanija koja stoji iza popularnog Yoast SEO plugina; WPML.org multijezički plugin; SiteGround hosting kompanija specijalizovana za WordPress platformu; Shindiri studio, lokalna kompanija iz Niša, specijalizovana za izradu WP pluginova i tema.

WordPress Srbija je neprofitna zajednica koja okuplja developere, programere, dizajnere i WordPress entuzijaste sa ciljem jačanja i popularizovanja WordPress platforme na lokalnom i globalnom nivou. Za četiri godine postojanja, ova organizacija je organizovala više od 25 okupljanja širom Srbije.