ID 10086460

O čemu najčešće razmišljamo?

Kakve misli nam najčešće okupiraju mozak tokom dana? Da li su to slatke i nevine ili one bezobrazne i veoma grešne? A možda čak nešto treće? Hajde da otkrijemo o čemu najčešće razmišlja nežniji i jači pol.

Kada bismo upitali i muškarce i žene o tome da li znaju o čemu najčešće razmišlja suprotan pol, odgovor bio najverovatnije bio da muški misle samo na seks a dame samo na kupovinu. Međutim, statistike, te zamarajuće statistike, kažu drugačije.

Nežniji pol ne razmišlja samo o suknjicama i parfemima, kao što kaže tekst u Čolinoj pesmi. Verovali ili ne, dame veoma često razmišljaju o hrani. Šta će da pojedu, šta im se istog časa jede, kada bi mogle da konzumiraju klopu. I tako na hranu nežniji pol pomisli čak petnaest puta dnevno, dok na spavanje i željenu dremku pomisle nekih devet puta. O da, i dame misle na seks. I one su od krvi i mesa, pa na seks pomisle čak deset puta u toku jednog dana.

Jači pol osim seksa, na koji pomisle i devetnaest puta dnevno, razmišlja i o drugim stvarima. I oni su željni dremke, pa dnevno, u proseku, pomisle na izležavanje čak desetak puta. Na hranu pomisle i do devetnaest puta dnevno – tipa: šta da kupim, šta mi se jede ili šta mi je draga spremila za ručak.

Kada sagledamo statistike, nije fer reći da muškarci samo na seks misle. Mrtva trka između seksa i klope. A dame? Može se reći da i dame najčešće pomisle na seks (dobar frajer, seksi pesma, romantičan i uzbudljiv film…).

A vi? Da li se slažete sa brojkama?

foto:  89studio at FreeDigitalPhotos.net