rps20160413 191436

Humanitarni Krempita maraton

Humanitarna akcija Krempita maraton,  koja je jedinstvena po svojoj formi i raznovrsnosti će, tokom subote, 22. aprila, obuhvatiti veliki broj beogradskih restorana, u kojima će gosti moći da poruče krempitu i plate je putem SMS poruke na broj 3030 (poruka može da sadrži samo broj 1, koji je zajednički broj Fondacije) i na taj način doniraju pomoć onima kojima je najpotrebnija, korisnicima sredstava Fondacije „Budi human“.

Tokom pripremnog perioda, akcija je već naišla na dobar odziv, a neki od restorana koji su već potvrdili svoje učešće su: Madera, Tabor, Klub književnika, Id, Grafičar, Jazz bašta, Ambar, Epigenia, novobeogradski Mozzarella i Tulip Inn, zatim restoran Courtyard hotela Marriott, zemunski Milagro i mnogi drugi.

U akciju su se uključili i pojedinci koji su aktivni i popularni na društvenim mrežama i zainteresovani da upute ovaj solidarni i hedonistički apel svojim pratiocima. Kako bismo ovu akciju popularisali i Beograđanima ali i gostima koji će u subotu posetiti Beograd tokom atletskog praznika, i omogućili im da, uz uživanje u čuvenom i omiljenom desertu pomognu ugroženim mladim ljudima štićenicima Fondacije, presudan nam je značaj Vaše podrške.

Napominjemo da će akcija biti propraćena na portalu “Ukusa Beograda” i na nalozima na društvenim mrežama, kao i na nalozima partnera akcije.