fbpx

MOTO DEDA MRAZOVI I OVE GODINE PRKOSE ZIMI


Moto klub BJBikers dvanaesti put organizuje humanitarnu akciju “Moto Deda Mraz” sa ciljem ulepšavanja novogodišnjih praznika štićenicima doma za decu sa specijalnim potrebama iz Sremčice i poziva sve bajkere da se pridruže u stvaranju čarolije ovim mališanima.

Na platou ispred Skupštine grada, u subotu 22. decembra od 10h, motociklisti će se tradicionalno po dvanaesti put okupiti, obući svoja odela Deda Mraza i uputiti se u 11hka Sremčici, da sa svojim štićenicima iz doma za decu sa specijalnim potrebama, provedu još jedan nezaborav dan u igri i veselju. Kao i uvek, svaki štićenik Ustanove biće obradovan novogodišnjim paketićem na čemu se organizatori zahvaljuju učesnicima i brojnim sponzorima.

Moto klub “BJBikers” poziva sve motocikliste koji do sada nisu učestvovali, koji su spremni da hrabro prkose vremeskim uslovima zajedno sa ovom veselom družinom, da se priključje akciji. Klub poziva sve roditelje da povedu svoje mališane ispreg Skupštine, da požele srećan put ovoj prazničnoj povorci Deda Mrazove, da se zabave i fotografišu sa njima. 

More Stories
Retrospektivna izložba Đorđija Crnčevića