ID 10035190

Pet dobrih razloga zbog kojih vas On voli

Mafin iz čista mira i SMS ignorisanje

Sigurne ste u ljubav svog muškarca, a zašto i ne biste bile? Da li ste se ikada zapitale koji su to slatki razlozi zbog kojih vas je vaš partner na početku simpatisao, a posle i zavoleo? Hajde da otkrijemo, barem, nekoliko njih.

Slatko SMS ignorisanje

Na neki neobjašnjiv način “SMS ignorisanje” zna da bude simpatično. Znate ono, kada vam on pošalje poruku i vi cupkate od radosti, a odlažete trenutak da mu odgovorite na poruku, pravdajući se kako ste bile u gužvi (teretana, fakultet, sitne obaveze…). Zna on vrlo dobro da ste SMS “progutale” istog trena, kada vas je vaš fensi telefon obavestio da je poruka stigla. Isto tako, zna da mu time samo “udarate čežnju”, a to je stvarno slatko.

Vrlo jasne instrukcije… u postelji

Kada pomislimo na instrukcije, glava zaboli. Međutim,  instrukcije koje devojke diktira svom dragom u postelji znaju da raspale strast i budu veoma seksi. Da se razumemo, jači pol ne voli kada im partnerke “sole” pamet za ovo ili ono, ali kada se nađu u postelji, dozvoliće vam bukvalo sve!

Vaša nežnost

Gledate “Animal planet“, pa zažmurite kada lavica pojuri antilopu ili se možda rastužite kada malo slonče izgubi svoje krdo. U tim momentima, nežniji pol je ranjiv, neodoljiv i brižan, a on vas voli upravo zbog toga. I naravno, vaša radost kada slonče nađe svoju mamu veoma mu je simpatična!

Tajanstvenost

Tajanstvenost zna da bude veoma privlačna, intrigantna, seksi. Bilo da ste u kraćoj ili dužoj vezi, s vremena na vreme, budite tajanstvene svom muškarcu. Neka se zapita gde ste bile juče posle podne ili neka se iznenadi kada mu posle nekog vreman kažete da ste krenule na plivanje i da ste baš zadovoljne zbog toga.

Mafin iz čista mira

Nije mu rođendan, nije Dan zaljubljenih, nije vama rođendan i ne, niko vam ne dolazi u goste, a ipak ste napravile mafine svom muškarcu? Mafin iz čista mira napravile ste zato što znate da, kada se on vrati sa posla pa se onako umoran stuštiti na njega, biće mu drago, jer ste se potrudile i praveći poslasticu, izigravale na trenutak Rudolfa. Zato vas on voli.

foto: FreeDigitalPhotos.net