muski zapravo vole kucne poslove 100

Muški zapravo vole kućne poslove

Daj mi čekić da bih bio srećan!

Pripremila Dragana Jovanović

Šta muškarca može da učini srećnim? Neko će reći gajba piva i zgodne cice, a prema poslednjim istraživanjima jeste mir u kući sa svojom lepšom polovinom. Kako bi to postigao, muškarac će da zavrne rukave i pomogne svojoj partnerki u kućnim poslovima, neki će čak uživati u tome, verovali ili ne!

Dame, ne libite se da svom voljenom tutnete usisivač u ruke, krpe za prašinu, sunđer za sudove, čekić za sliku na zidu i uživate u zajedničkom spremanju doma.

Poslednja istraživanja sa londonskog Kembridža ukazuju na to da se savremeni muškarci ne stide da prostiru veš, bace đubre, skuvaju ručak kada je žena umorna ili jednostavno žele da joj ugode. Kako se sve događa sa razlogom, ni ova pojava nije slučajna.

Jačem poli je iznad svega važan mir i skladan odnos sa svojom voljenom, pa, pored toga što joj pomaže u deljenju kućnih obaveza, on zapravo “radi” i na super odnosu sa partnerkom, jer naučnici objašnjavaju, takve veze su mnogo bolje i opuštenije za razliku od onih u kojoj cela kuća zavisi od žene. Naravno, lep je i sam osećaj kada se muškarac oseti korisnim, jer potajno očekuje da partnerka zavisi od njegove pomoći u svim segmentima  života, pa makar to bili i kućni poslovi.

Jednom rečju, tutnite mu čekić ili farbu da osveži boju starog ormana i on će biti srećan! Baš kako i treba da bude.