muskarci za izbegavanje 470

Muškarci za izbegavanje

Bolje bez njih

Muškarac koji mrzi svoj posao

Pored ovakvog muškarca možemo da zaboravimo na opuštenost i zadovoljstvo, jer će večito gunđati kako mrze svoj posao. Konstanto nezadovoljstvo svojim poslom vrlo lako prenosi na vas i na vaše raspoloženje, što nikako nije dobro za vezu. A nije isključeno da pronađe neku manu i u vašem poslu, i eto trzavica i varnica. Jednostavno, zaista ne želite muškarca pored sebe koji će kukati nad svojom lošom karmom i pri tom ništa ne radeći kako bi našao nešto bolje od trenutnog radnog mesta. To automatski znači da nije ambiciozan, a takav vam nije potreban.

Muškarac koji obožava svoju mamu

Ih, odmah vam nekako želudac zaigra, zar ne? Samo je jedna majka i ona se voli, ali u normalnim okvirima. On je obožava, uvek je brani, o svemu i svačemu se konsultuje sa njom, ona ga zove 15 puta dok ste na sastanku ili suprotno čak. Mrzi je, stalno vam se žali na nju, kritikuje je, ali nekako očekuje od vas da je branite i volite. Hm, igramo se psihijatra ovde? U ovakvoj vezi jednostavno nema mesta za vas, njega i njegovu mamu. Tako da bolje da se povučete na vreme, jer njegova mama svakako to neće prva učiniti.

Muškarac koji je zaljubljen u sebe

Ma, voli on vas, ali sebe voli malčice više. Njemu nije dovoljno što mu vi kažete da je seksi, pametan, duhovit i zabavan nego mu je potrebna i podrška okoline. Konstanto traži potvrdu svog super bića, tako da se vrlo brzo okreće flertu sa drugim ženama bilo u neposrednoj okolini, preko Fejsbuka… I to zaista počinje da smeta vama. Čak, iako mislite da vas neće prevariti i nije u tom fazonu, jednostavno smetaju svi ti silni pogledi razmenjeni između njega i sto hiljada žena.

Muškarac koji vas ne upoznaje sa svojim prijateljima

Da, on je zaista hiperaktivan. Stalno je u pokretu, večito se dopisuje sa svojim drugarima, žuri da se vidi sa njima. Već ste izvesno vreme zajedno u vezi, a vi ne znate kako izgleda njegov drug Pera iz srednje, znate samo da čovek voli ekstremne sportove i lude žurke. Možete da pomislite da je Pera možda neka devojka i da vas vara ili jednostavno nije spreman da tako krupan korak kao što je upoznavanje sa društvom. A moguće je da se stidi vas ili svog drušva, što mu to opet ne donosi nikakve poene, već samo minus. Takav vam i nije potreban.