Dvoje su se tako „smuvali“!

Svako od nas je nekada pomislio, kako bi osoba koja nam veoma znači bila divan ljubavni par drugoj nama dragoj osobi.

Ipak, ukoliko želite da spajate ljude, najbolje da to radite potpuno neprimetno.

Onima, koje želite da vidite zajedno, potrebno je da date mogućnost izbora.

Sloboda je ono čemu svi težimo. Najveći uspeh postižemo onda kada ne pristiskamo i ne dosađujemo.

Ako prijatelju kažete „Imam nekog za tebe“, postoji mogućnost da se oduševi, ali isto tako i da se oseti ugroženo.  Najbolje bi bilo da ništa ne govorite, već da organizujete susret.

Vreme je slava i praznika, pa pozovite sve prijatelje na zajedničko druženje. Tako ćete im stvoriti mogućnost da odaberu i da im se, možda, zaista svide oči koje ste im namenili.

Nije retkost da se naša vizija o savršenom paru pokaže kao ispravna, ali…

Ma koliko da naše prijatelje krase vrline, ne možemo da budemo sigurni da će biti verni i da neće ispoljiti nešto što u prijateljstvu nikada nisu.

Zato provodadžisanje shvatite kao lutriju. Najbolje je da držite oči otvorene i bez opterećenja, pustite da se stvari odvijaju. Potencijalnom paru omogućite blizinu i ništa više.

Ne pričajte puno, jer samo tako ćete omogućiti njihovoj svesti da se pokrene.

Prijateljima pomažite tek kada počnu da se raspituju jedno za drugo. I tada ne previše. Pustite da energije urade svoje, da se duše upoznaju, bez vašeg velikog uticaja, i stvore nešto prijatno. Ukoliko biste se u tom momentu poslužili hvalisanjem jednog ili drugog, zatrpali biste njihove misli i poremetili prirodni tok.

Dajte im mogućnost da se sretnu, ali ih nikako ne gurajte jedno na drugo.

Budite umereni i ne pitajte previše, čak i kada vam se jedan od prijatelja poveri da mu se dopada onaj drugi.

 Ako vas vežu za početak lepog odnosa, a zatim nešto krene po zlu, moguće je da prestanu da vam se javljaju. Takođe, postoji opasnost da vas dožive kao sastavni deo veze, koja ukoliko prestane, ruši i vaše prijateljstvo.

Provodadžisanje nije najbolji način da usrećite svoje prijatelje. Uvek je neugodno, ma koliko da je pozadina lepa. Najbolje je da se držite po strani i da potencijalne ljubavnike podržavate, ali tiho.

Počnite sa organizacijom njihovog susreta, jer dvoje su se tako smuvali!

foto:freedigitalphotos.net