Ribarske svađe ceo ansambl

Urnebesna komedija  RIBARSKE SVAĐE na akciji!

Ako ne umete da se svađate, a želite da se zabavite i nasmejete, za samo 200 dinara, , dođite  u četvrtak, 29. marta 2018. u 20:00 časova u Pozorište lutaka Pinokio, Večernja scena.

Radnja komedije ,,Ribarske svađe”, italijanskog komediografa Karla Goldonija se dešava u malom ribarskom mestu blizu Venecije gde žive dve porodice koje su u međusobnom sukobu. Kroz njihove odnose, ljubavne i  porodične probleme publika će se nesumjivo zabaviti.

Za razliku od svađa kojima smo mi, nekoliko vekova kasnije  svakodnevno izloženi, ribarske svađe su nevine, ljubavne, čovečne, vesele,  pune topline i dobrote.

U predstavi igraju: Milica Majstorović, Jelena Vukićević, Predrag Grujić, Marija Pantin, Anđela Kiković, Janko Cekić, Petar Kokinović, Sofija Uzunović, Nemanja Milunović, Aleksandra Belošević i Miloš Lazarov.

Šta nam poručuju ovi mladi ljudi?  Da žele da žive u svetu u kojem se uvažava  ljudsko dostojanstvo, ceni i ističe  dobrota,  vrednoća, kvalitet, stručnost, obrazovanje, saosećanje, ljubav i moralne vrednosti.