Screen Shot 2014 07 01 at 09.29.29

Prvi sa zvezdama uživo iz BDP-a

Na Sceni „Rade Marković“ Beogradskog dramskog pozorišta, u nedelju, 29. jula, predstavljen je zajednički projekat ove kuće i Prvog radija „Prvi sa zvezdama uživo iz Beogradskog dramskog pozorišta“. Ova neobična premijera najavljuje početak saradnje Beogradskog dramskog pozorišta i Prvog radija koja će biti realizovana tokom cele naredne pozorišne sezone.
Najstarije gradsko pozorište i najmlađi radio u gradu zajedničkim snagama pokazali su publici u punoj sali kako izgleda radio bućnosti. Ovaj jedinstveni koncept okupio je popularne izvođače i glumce Beogradskog dramskog pozorišta na čelu sa direktorkom Mašom Mihailović.

Na sceni su bili glumci: Milica Zarić, Marko Živić i Anrija Kuzmanović. Domaćin večeri Sanja Veličković pričala je sa glumcima o protekloj sezoni, o njihovim ulogama, kao i najintresantijim dešavanjima iza scene i van scene. Na duhovit i originalan način publika je mogla da čuje kako nastaje pozorišna predstava, čega se glumci plaše u pozorištu i kako pripremaju svoje uloge.

Specijalne gošće ovog događaja bile su članice novosadskog benda „Frajle“, koje su se savršeno uklopile u atmosferu emisije i na sebi svojstven način zabavljale i glumce i publiku. Svi prisutni mogli su da čuju najneobičnije detalje iz njihove karijere, a osim starih hitova i prvi put uživo pesme sa novog albuma „A strana ljubavi“.