cirque eloize izveli performans na ulicama njujorka video

Cirque Eloize izveli performans na ulicama Njujorka (video)

Povodom serije predstava u Njujorku, izvođači trupe Cirque Eloize iznenadili su građane ove metropole neobičnim performansima na ulicama. Svoje urbane akrobacije izvodili su na najpoznatijim lokacijama Njujorka kao što su Herald Square, Grand Central Station, New York Public Library i dr. Pogledajte video.

Performanse je fotografisao Jordan Matter koji se proslavio serijom fotografija “Dancers Among Us.” Ova zbirka fotografija objavljena je 2012. i vrlo brzo postala best seller New York Times-a. Takođe, pobrala je i priznanja za “Best Book of 2012” izdavačke kuće “Barnes & Nobble”, kao i magazina Oprah Winfrey.

Cirque Eloize sa predstavom “iD” gostovaće i u Kombank Areni, 26. i 27. aprila. Petnaest umetnika na sceni različitih nacionalnosti, dvanaest cirkuskih disciplina, urbani plesovi kao što su breakdance i hip-hop i mnogo toga, čine predstavu Cirque Eloize “iD” zabavnom od prvog minuta.

Ulaznice za Cirque Éloize “iD”, koja će se održati u Kombank Areni 26. i 27. aprila 2014. Godine, su po cenama od 2000, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.