COD0034

Audicija u Pozorištu na Terazijama

Pozorište na Terazijama nastavlja sa uobičajenom i proverenom praksom raspisivanja audicije za uloge u novim predstavama koje sprema. Najnovija audicija objavljena je u utorak 28. februara a održaće se 17. marta. Audicija se raspisuje za četiri uloge, dve muške i dve ženske u mjuziklu “Fantom iz Opere”, čija se premijera planira početkom oktobra 2017. godine.

Predstavu će režirati Jug Radivojević koji je u Pozorištu na Terazijama režirao mjuzikle „Producenti“ i „Mamma Mia!“.

 U istoriji modernog mjuzikla, ceo jedan značajan segment i poseban pravac zauzima produkcija Endrjua Lojda Vebera. Tačnije, naslovi ovog autora među kojima “Fantom iz Opere”, spada u prvoklasne.

Svako pozorište koje dobije prava za izvođenje ovog mjuzikla, osim što potvrđuje visok nivo dostignutog standarda izvođenja, podrazumeva i ogroman napor kompletnog pozorišta, svih izvođača i učesnika, celog pozorišta sa svim svojim raspoloživim resursima.

Probe predstave “Fantom iz Opere” počinju krajem marta, trajaće do kraja juna i potom biti nastavljene početkom sledeće pozorišne sezone.

Podsetimo, u Pozorištu na Terazijama upravo je premijerno izveden mjuzikl “Mister Dolar” u adaptaciji i režiji Vladimira Lazića, tako da će ove kalendarske godine biti premijerno izvedene dve produkcijski vrlo zahtevne predstave.

Sve informacije vezane za audiciju, objavljene su na sajtu Pozorišta na Terazijama.