fbpx

Slavimo peti rođendan!!!

Reč urednika,

Tokom pet godina rada, naš redakcijski tim školovanih novinara proizveo je preko 4000 tekstova, i objavio 2300 najava događaja i aktivnosti. Sa nama je razgovaralo preko 119 osoba iz sveta poznatih, umetnosti, sporta i kreativne industrije.

Nedeljni magazin LookerWeekly.com plasirao je svoje prvo onlajn izdanje 11. avgusta 2010. godine. Novi izgled, redizajn, dobio je u martu 2013. godine.

Našu medijsku podršku imali su: Bitef, StandUpFest. Summer3p, Musicology, Beogradski festival evropske književnosti, Mikser, EthnoFusion, Balkanima, Belgrade Demo Fest Live, Beogradski džez festival, 7 veličanstvenih, CinemaCity, Festival monodrama i pantomime, KUCERA pozorišni festival, Share, Kreativnost u biznisu…

I nakon pet godina postojanja, s ponosom kažemo da onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Zahvaljujemo se svim čitaocima, prijateljima i saradnicima koji su izabrali da svake nedelje čitaju, dele, i zajedno sa nama promovišu kulturu, lepu reč, znanje i sve one vrednosti koje čine naše društvo pozitivnim.