fbpx

O nama…

Nedeljnik za mlade i radoznale – LookerWeekly. com

 Novosti iz kulture za svaki dan!

Onlajn magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i sve druge radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti interesovanja. Nedeljnik za mlade i radoznale je virtuelno okruženje otvoreno za teme iz stvarnog života, pa tako u njemu prostor za svoju reč imaju mladi talenti i kreativni stvaraoci iz naše okoline, ali i regiona.

Novosti iz kulture, zabave i obrazovanja, zatim tehnike, nauke, mode, ali i životne i priče o međuljudskim odnosima, emocijama, kao i zanimljivosti iz zemlje i sveta, čine LookerWeekly.com aktuelnim i čitanim.

LookerWeekly.com sadržajno je raspoređen po celinama Događaji (kultura i zabava), Intervju i Magazin (šest kategorija: Kultura, Zabava, Životni stil, Stvaran svet, Tehnika). Svaka od navedenih rubrika ima i svoje podrubrike, što olakšava pretragu bogatog sadržaja magazina.

U redakcijskom timu su školovani novinari, koji na pitak i originalan način pišu inspirativne tekstove.

Nedeljni magazin LookerWeekly.com plasirao je svoje prvo onlajn izdanje 11. avgusta 2010. godine.

Do sada, svoju prijateljsku, medijsku podršku LW je pružio brojnim manifestacija, projektima i konferencijama iz oblasti kulture, zabave, IT-a.., kao što su: Bitef festival, Palićki filmski festival, Beogradski festival evropske književnosti, Beldocs, Budi, Beogradski džez festival, Merilnka festival, TEDx Zemun, BNE, Link2job, TodoMundo, Musicology, Summer3p, ITkonekt, Oktobarski salon, Altervative Film/Video, Job Fair, StandUpFest, Mikser festival, Festival monodrame i pantomime, KUCERA pozorišni festival, Balkanima, Share, 7Veličanstvenih, konferencija Kreativnost u biznisu, projekat PimpMyWeb, Coming, iStyle, Scena carina…