Nije covek Dragan Mujin

Zvezdara teatar: Premijera „Nije čovek ko ne umre“

Zvezdara teatar ima premijeru novog komada „Nije čovek ko ne umre“, Velimira Stojanovića u režiji Gorčina Stojanovića, koja je planirana za 24. februar od 19.30 časova. Nakon premijere, prve dve reprize u februaru će biti 25. i 28. februara na Sceni „Danilo Bata Stojković“.

Ekipu nove, 91. po redu predstave iz galaksije legendarnih trenutaka, čine Vojin Ćetković, Bojan Žirović, Pavle Pekić, Aleksandar Đurica i Anđelika Simić.

Autor scenografije je Gorčin Stojanović, a kostimograf je Lana Cvijanović.

Prva predstava koja će biti izvedena u februaru je „Tre sorele“ Stevana Koprivice, 8.2. a potom sledi „Osama-Kasaba u Njujorku“ Vladimira Kecmanovića 10. i 14. februara, kao i „Berači snova“ Vladimira Đurđevića 11.2.

Ovog meseca nas očekuje još jedan jubilej „Osama-Kasaba u Njujorku“ će 14.2. biti izvedena stoti put!

Komedija „Bajka o pozorištu“ Vladimira Đurđevića je 101. put na repertoaru 17. februara, dok će „Sportsko srce“ Đorđa Milosavljevića biti izvedeno u dva termina 18. i 27. februara.

„Klaustrofobična komedija“ Dušana Kovačevića je planirana za 19.2. a „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića 26.2.

Na Novoj sceni će četiri puta biti izvedena „Knjiga o Milutinu“ Danka Popovića – 9,12,19. i 27. februara, a „Voz“ Kormaka Makartija dva puta – 17. i 21.2. „Generalna proba samoubistva“ Dušana Kovačevića je na repertoaru 13. februara. Sve predstave na Novoj sceni počinju u 20 časova.

Blagajna pozorišta će raditi radnim danima 12-18 časova (odnosno do početka predstave) i vikendima dva sata pre početka predstave.

Onlajn ulaznice su vam dostupne svakodnevno, 24 sata, na sledećem linku.

foto: Dragan Mujin