zOMBIE WALK 2018 2

Zombiji ponovo šetaju Beogradom

U okviru Festivala Srpskog Filma Fantastike (FSFF) održava se šesti po redu Zombie Walk. Radi se o jedinstvenom događaju, koji svake godine privlači pažnju prolaznika, a ljubiteljima horora i fantastike omogućava da se na kratko nađu u ulogama svojih omiljenih junaka. „Živi mrtvaci“ će šetati centrom Beograda u subotu 19. oktobra od 16 časova. TV kanalFOX i ovoga puta će podržati ovu manifestaciju i to čast 10. jubilarne sezone čuvene serije „Okružen mrtvima“ (The Walking Dead).

Tokom deset sezona, serijal “Okružen mrtvima” ostao je najbolje ocenjeni serijal na kablovskoj televiziji i stvorio je paralelni serijal “Fear the Walking Dead”, a u produkciji su novi, treći serijal, kao i neimenovani film u kojem ćemo ponovo gledati Endrua Linkolna u ulozi Rika Grajmsa, u produkciji kompanija Universal i Skybound Entertainment.

Zombi šetnja počinje u 16 časova i ide trasom: Kombank dvorana (Dom Sindikata), Dom omladine, Trg Republike, Palata Albanija, Terazije, Hotel Moskva, Bezistan i završava u Kombank dvorani, gde će oko 17.15 časova početi dodela nagrada.

Don’t fear the walking dead! Join us…