za beyonce dve bine 478

Za Beyonce dve bine

Kombank Arena, 15. april

Ogromna produkcija Beyonce podrazumeva dve bine – glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. Prodaja karata preko zvaničnog sajta pevačice je počela juče od 16h i u roku od 5 minuta sajt Beyonce bio je srušen zbog prevelikih zahteva za kupovinu. Vrlo brzo, sajt je osposobljen i vraćen u normalno funkcionisanje…

Po prvi put Kombank Arena će imati dve bine. U okviru manje bine, biće mesta za sedenje a ulaznice za ova mesta vode se pod kategorijom VIP Experience (4500 din) i ograničenog su broja.

Kategorija „B STAGE” su ulaznice za posebna mesta za stajanje odmah uz glavnu binu sa leve i desne strane. Takođe, broj ovih mesta je isto ograničeno. VIP Experience i B stage NE PODRAZUMEVAJU slikanje sa Beyonce. Kategorija sa Meet and Greet ne postoji, kao ni Fan pit, navodi se u saopštenju Kombak Arene.

Koncertu će prisustvovati i veliki broj stranih državljana kojima se više isplati da njen nastup gledaju kod nas nego u svom ili sebi najbližem gradu, saopštila je press služba Kombank Arene.

Beyonce će svoju svetsku turneju započeti upravo koncertom u Beogradu, 15. aprila. Zbog priprema turneje, Beyonce će doći u Beograd dva dana ranije, 13. aprila. dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. aprila.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Ulaznice za koncert Beyonce koji će se održati u Kombank Areni 15. aprila, od juče su počele da se prodaji preko njenog zvaničnog sajta www.beyonce.com za članove fan kluba. Članstvo je besplatno i potrebno je samo registrovati se.

Od sutra, petka, 8. februara ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centra kao i preko sajta www.eventim.rs…

Od ponedeljka, 11. februara ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu.

Kategorije:

VIP EXPIRIENCE I B STAGE
4,500
PARTER
4,500
NIVO 200 I kategorija
5,900
NIVO 200 II kategorija
5,500
NIVO 400 I kategorija
4,500
NIVO 400 II kategorija
3,900
NIVO 400 III kategorija
2,700