1080x1080v

Velika Vulkančić praznična akcija

Samo na sajtu www.vulkani.rs uz besplatnu dostavu

U susret najradosnijem prazniku, Vulkančić je rešio da obraduje svoje najmlađe čitaoce! U periodu od 26. aprila do 4. maja, samo putem sajta www.vulkancic.rs moći ćete da kupite najlepše knjige za decu po izuzetno pristupačnimcenama, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije! Ukoliko se odlučite za kupovinu jedne knjige, dobijate dodatnih 10% popusta, za dve knjige 20%, a ako odaberete tri knjige, ostvarićete čak 30% popusta, koji se dodaju na naš stalni popust od 20% za poručivanje putem sajta!

Odaberite omiljene knjige i obradujte vaše radoznalce, maštovite istraživače i nasmejane mudrice! Ulepšajte praznike svojoj deci knjigama uz koje će dan biti veseliji, a mi vam predlažemo nekoliko naslova.

Svako dete uzrasta od 3 do 5 godina obradovaće se jedinstvenom poklonu, edukativnoj slikovinici Zvučna knjiga: Domaće životinje, jer će kroz igru i zabavu upoznati svet domaćih životinja! Na svakoj strani knjige mališani će pronaći zanimljive činjenice, a deset različitih zvukova dodatno će ih zabaviti i omogućiti im da na brz i zanimljiv način steknu nova znanja.

Po mnogo čemu posebna, knjiga Naučite da crtate apsolutno sve oduševiće decu uzrasta od 5 do 7 godina, jer sadrži korak po korak vodič i blok za crtanje! Tu su jednostavna i lako savladiva uputstva, kao i mnogo zanimljivih scena za crtanje i bojenje. Vaše dete će obožavati ovu knjigu, jer su sati zabave zagarantovani, a u isto vreme razvijaju se mnoge veštine i budi mašta.

Uz knjige Putuj, nauči, istraži: Svemir, Sunčev sistem i Putuj, nauči, istraži: Životinje, ugrožene vrste naše planete cela porodica će na zanimljiv i lak način naučiti mnogo interesantnih činjenica o svemiru i životinjama. Mnoštvo zanimljivih informacija, ali i pitanja i odgovora učenje će približiti igri. Obe knjige sadrže i slagalicu od 205 delova.

Autorka Harijet Mankaster, poznata po knjigama o jedinstvenoj Isidori Mun, ovoga puta nam predstavlja još jednu neobičnu i neodoljivu malu heroinu – Mirabel Starspel, s kojom se u avanture upuštaju čitaoci uzrasta od 7 do 9 godina. U knjizi Mirabel sprema nove nestašluke saznaćete sve o devojčici koja je pola veštica, a pola vila, kao i sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Mirabel shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno! Uplovite u priču prepunu magičnih obrta i veštičjih nestašluka, koja će vas naterati da zavolite Mirabel baš kao i Isidoru Mun, njenu rođaku!

Svi radoznali čitaoci uzrasta do 12 godina biće oduševljeni knjigom Džina Mingisa Grčki mitovi. Priče iz jedne od najbogatijih mitologija čovečanstva sada su predstavljene na nov i interesantan način, po ukusu savremenih generacija. Svaku priču dopunjuju predivne ilustracije, a pitak stil kojim su napisane pomoći će svakom detetu da se popne na sam vrh Olimpa i upozna svet grčkih bogova.

* Akcija traje od 26. aprila do 4. maja, ekskluzivno na sajtu www.vulkancic.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni svi naslovi Vulkančića. Ukoliko se odlučite za kupovinu jedne knjige, dobijate dodatnih 10% popusta, za dve knjige 20%, a ako odaberete tri knjige, čak 30% popusta, koji se dodaju na stalni popust od 20% za poručivanje putem sajta!

*** Tokom trajanja akcije dostava knjiga na teritoriji Republike Srbije je besplatna.