Screen Shot 2019 10 29 at 20.31.17

Vaše lice je naša briga – 22 Aesthetic Institute

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Koža – omotač našeg tela i organ koji ima najveću površinu, čuva čoveka od svog postanka i štiti od najrazličitijih spoljnih uticaja. Njena uloga u pravilnom balansu organizma je nemerljiva zbog čega svakog dana traži posebnu negu.

Koža lica je posebno osetljiva i podložna promenama i baš zbog toga 22 Aesthetic Institute i Tatjana Damjanović na najbolji mogući način brinu o njoj. Institut je nastao u Sloveniji i već više od 18 godina predstavlja dragulj koji edukuje svoje partnere i klijente kako na najbolji način da brinu o koži lica i kako da sa najkvalitetnijim svetskim brendovima iz oblasti nege i tretiranja kože daruju svojoj koži najbolje od najboljeg. Sa 22 Aesthetic Institute udahnite duboko i kreirajte najlepše trenutke opuštanja za Vaše lice i Vašu kožu. Od nedavno i naš glavni grad je postao bogatiji za 22 Aesthetic Institute.

Neke od najpopularnijih svetskih tretmana i metoda nalaze se u ponudi 22 Aesthetic Institute. Otkrivamo Vam najbolje od najboljih! 

Million Dollar

Svoju široku ponudu edukacija 22 Institute je nedavno proširio najekskluzivnijom metodom – Million Dollar. Za istu se traži stolica više na treninzima jer je potpuno inovativna i daje apsolutno željene rezultate. Sa kompanijom iz Londona koja stoji iza Million Dollar metode, 22 Institute ima ekskluzivan ugovor za tržište cele Evrope.

Million Dollar je poseban tretman koji u neku ruku predstavlja luksuznu masku za lice koja kombinuje nauku i zadovoljstvo. Delujući na kožu lica od spolja ka unutra, ovaj tretman je dizajniran za dubinsku eksfolijaciju mrtvih ćelija kože i uklanjanje dlaka, poliranje kože i izbacivanje toksina. On takođe povećava i stimuliše prirodno lučenje kolagena i obnavljanje celija. Ovaj tretman će omogućiti drastično povećanje absorbcije svih aktivnih supstanci za čak 80% – iz tog razloga se koristi hilourounska acidna maska za postizanje maksimalnih rezultata. Rezultat je savršen izgled lica – od milion dolara!

BB Glow

Pored Million Dollar glamuroznog tretmana i edukacije za isti, u ponudi 22 Institute se nalazi jedan od najpopularnijih tretmana u Holivodu i širom planete – BB Glow Anti-age i revitalizacioni tretman.

Holivudske zvezde su „poludele“ za ovim tertmanom i postao je najtraženija usluga u estetskim centrima širom sveta. Ovo nehirurška, inovativna metoda koja omogućava klijentima blistavu kožu lica i izjednačen ten kože. Bez obzira da li se radi o borama, promeni boje kože usled raznih faktora i spoljnih i unutrašnjih, o ožiljcima nastalim posle akni, o samom procesu starenja kože (pege, fleke…), ovaj tretman pomaže, pre svega u obnavljanju same teksture kože, pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom se postiže prirodan izgled blistave i besprekorne kože lica, lagano se posvetljuje i tonizira koža, a sve to uz prikrivanje nedostataka kože (pege, fleke, ožiljci..). I pored svega navedenog, BB Glow ima hidrirajući anti-age efekat. Pogodan je kako za žene, tako i za muškarce svih tipova kože.

Camuflage tretman

Na domaći teren uskoro stiže još jedan zanimljiv tretman pod okriljem 22 Institute – Camuflage tretman. Ovaj veoma popularni tretman nudi mogućnost pokrivanja strija i ostalih problema i nedostataka kože. Mnoge svetski poznate zvede sa ovim tretmanom su izašle na veliko platno u punom sjaju, sa prelepo izbalansiranom kožom. Sa znanjem ovog tretmana u neku ruku se postaje pravi „tatto“ majstor.

Ovo je samo deo najatraktivnije ponude 22 Institute koja se svake godine širi u skladu sa potrebama i zahtevima tržišta. Pored predstavljanih tretmana 22 Institute se bavi i Microbladingom i PMU-om. Zainteresovanima na raspolaganju stoji i široka lepeza proizvoda, a pored organizovanih edukacija moguće je dogovoriti i privatne edukacije u Beogradu i Ljubljani za koje postoji mogućnost organizovanog prevoza.

Više o 22 Institute, aktuelnim edukacijama i dostupnim proizvodima možete saznati na ovoj Web adresi.

Dodatne informacije možete potražiti i na oficijalnoj Instagram stranici.