BeerGarden 2015 Dan22 107

Vampiri i DAN ZALJUBLJENIH u Božidarcu

Vampiri će povodom DANA ZALJUBLJENIH nastupiti u Božidarcu, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u duhu šezdesetih godina, onih vremena od kojih Vampiri nikada nisu odustali! Vampiri neguju Doo-Wop i Rock’n’Roll tradiciju i kulturu od davne 1990. godine kada su oformljeni, tako da će oni ove godine proslaviti  30 godina od osnivanja benda.

I ovoga puta plesaće se i pevati uz “Rama lama ding dong”, “Bebe”, “Ona i ja”, “Pokloniću joj nebo”, “Plavi grad”, “Subota uveče” i brojne hitove u duhu pedesetih i šezdesetih. Pored nepreglednog niza dobro poznatih hitova Vampiri će izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma čije snimanje je u toku, tako da će posetioci ovog koncerta imati ekskluzivnu priliku da ih prvi čuju.

Kako je ovaj koncert posvećen zaljubljenima i onima koji se tako osećaju, Vampiri su rešili da ulaznice za one koji dolaze u paru budu jeftinije od pojedinačnih.

Kao zagrevanje za nastup Vampira iz dubine betonske džungle dolazi divlji DJ duo Tikilas (Teodora & Valerija) i zakuvava egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda.

Tikilas magični napitak se satoji od divljeg rock’n’rolla, ritmičnog bluza, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve isključivo iz 50tih i 60tih godina prošle ere.

Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.
Karte su u pretprodaji u FELIX Shopu, TC Sremska & Božidarac cafeu.
Pojedinačna karta u pretprodaji 600 RSD, karta za dvoje 1.000 RSD.

Na ulazu na koncert pojedinačna karta 700 RSD a karta za dvoje 1.200 RSD