Women of Fashion Autumn Winter 2018 09 SPY001228 01009 4

Uživanje u decembarskom, prazničnom raspoloženju

Bilo da pada kiša, da je samo vetrovito, ili pak da veje sneg i pravi zimsku idilu, decembar je mesec u kojem je praznično raspoloženje zastupljeno širom planete. Dok čekamo poslednje dane ovog meseca, tu su Box paketi da nam obezbede pravo uživanje u novogodišnjem televizijskom programu.

Kanal FashionBox HD u četvrtak, 12. decembra, donosi „Seulsku nedelju mode” u 19:00. U ovoj epizodi će biti predstavljene izuzetne kreacije autora kao što su YOUSER, GREEDILOUS, BIG PARK i BEYOND CLOSET. Uživajte u čuvenim radovima poznatih južnokorejskih kreatora.

Istog dana, deset minuta kasnije, na kanalu TDC, biće emitovana serija „Karajevi”. Život porodice Kara se iz korena menja usled lažne optužbe koja dovodi do hapšenja Nazifa Kare zbog ubistva koje nije počinio.

Trinaesti decembar i kanal FB Arthouse, pružiće nešto drugačiji program. Tada će u 21:00 moći da se pogleda priča o Andreju Rubljovu, odnosno o njegovom životu, vremenu i nevoljama ruskog ikonopisca iz XV veka.

Za još bolje praznično raspoloženje, Box paketi nude i raznovrstan muzički program, pa tako 360Tune Box svakog dana donosi Ultra Mix od 16:00-21:00. Između ostalog, imaćete priliku da čujete i „Old Town Road” – pesmu američkog repera Lila Nasa X-a, koja je objavljena kao nezavisno izdanje u decembru 2018. godine. Nakon što je stekao popularnost, ovaj singl je ponovo izdala čuvena etiketa Columbia Records u martu ove godine. Lil Nas X je takođe snimio remiks sa američkim kantri pevačem Bilijem Rejom Sajrusom, objavljen 5. aprila 2019. godine. I original i remiks se nalaze na debi albumu Lila Nasa X-a pod nazivom 7 (2019).