LoveNest

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, a ove nedelje vam nudimo baš takve filmove koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Okupite porodicu ili omiljene prijatelje, udobno se smestite i odvojte par sati za gledanje najkvalitetnijih kadrova. 

U četvrtak uključite kanal FilmBox Extra i pogledajte film „Ljubavno gnezdo“. U ovoj komediji Aleks Rouz i Nensi Kendriks su mlad bračni par, koji veruje da su konačno pronašli savršen dom u kom će zasnovati porodicu. Postoji samo jedan problem: starica koja živi iznad njih ne planira da se iseli. Aleks i Nensi očajnički pokušavaju da je ubede da ode, ali njoj ne pada napamet. Njihova kuća iz snova uskoro će se pretvoriti u pravi košmar. Glavne uloge tumače Ben Stiller, Drew Barrymore i Michelle Krusiec.

Za sam kraj vikenda vam predlažemo da odgledate biografsku dramu i mistiku „Profesor i ludak“ koja će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Premium, sa početkom u 21h. Profesor Džejms Mari počinje rad na prikupljanju reči za prvo izdanje Oksfordskog engleskog jezika sredinom 19. veka. Na njegovu adresu ubrzo stiže preko deset hiljada reči od pacijenta zatvorske psihijatrijske ustanove “Brodmor”, dr Vilijama Majnora. U glavnim ulogama su Mel Gibson, Sean Penn i Natalie Dormer.