“Ti si taj”: Jedinstveni filmsko-muzički spektakl sa Dženifer Lopez i Ovenom Vilsonom

004

Lopezova napravila ceo album zbog filma i prvi put da u filmu izvodi svoje pesme

Film TI SI TAJ drugačiji je od bilo koje romantične komedije ikada snimljene do sada. Ovo je prvi put da je Dženifer Lopez napravila ceo album zbog filma i prvi put da u filmu izvodi svoje pesme. Novi naslov će premijerno biti prikazan u sredu, 9. februara u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Od četvrtka, 10. februara, ovaj naslov stiže i na redovne bioskopske repertoare.

„Kao neko ko se bavi filmom, želela sam da se publika oseća dobro. Koliko god to zvučalo izlizano, ali svet je postao mračno mesto i ljudima je potreban dašak svežeg vazduha kako bi im se vratio osmeh”, navodi rediteljka Ket Koiro.

Od naslovne numere Marry Me, preko zaraznih Pa ti, Segundo i Chruch, do melanholične Love Of My Life i moćne balade On My Way, prepoznatljive pesme Lopezove, Malume i ostalih saradnika obojile su saundtrek radošću, tugom slomljenog srca i isceljenjem, dok junakinja Ket Valdez uči kako da se otrgne iz nezamislivog bola.

Inspirativna muzika prenosi poruku filma, dajući nadu kada se suočimo sa gubitkom. On My Way je ljubavna tema ovog filma i pesma koja nas uči da prihvatimo greške koje smo napravili u životu, kao i da se prava istina može spoznati tek kada se „skoči sa litice”. U filmu svaka pesma ima narativnu svrhu i emotivnu dubinu koja pomaže likovima da nađu svoj put.

Prepun originalnih pesama Dženifer Lopez i globalne latino muzičke zvezde Malume, TI SI TAJ predstavlja Lopezovu u ulozi muzičke superzvezde Ket Valdez i Ovena Vilsona kao Čarlija Gilberta, nastavnika matematike – dvoje potpunih stranaca koji pristaju da se venčaju, a tek potom se zbližavaju.

Nesvakidašnja romansa o dvoje različitih ljudi koji traže nešto stvarno u svetu gde se vrednost zasniva na lajkovima i pratiocima, TI SI TAJ je moderna ljubavna priča o slavnim ličnostima, braku i društvenim mrežama.

Ket Valdez (Lopez) i nova atraktivna muzička zvezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbežni hit singl, „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se venčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi.