SPI International obnavlja vodeći kanal FilmBox

SPI International otkriva da je u toku sveobuhvatno preuređivanje njihovog vodećeg kanala FilmBox, što uključuje akvizicije sadržaja iz velikih studija i lansiranje novog grafičkog paketa. Grafički paket bi trebalo da se zavrti na FilmBox kanalima širom sveta sa inicijalnim pokretanjem u Češkoj Republici i Slovačkoj u aprilu.

Globalna medijska kompanija SPI/FilmBox koja upravlja sa 40 kanala na šest kontinenata, nastavlja da poboljšava svoje proizvode i usluge kako bi obezbedila visokokvalitetno iskustvo zabave milionima gledalaca širom sveta. Novi i poboljšani FilmBox kanali predstaviće stotine sati novih, često traženih hit filmova i serija iz velikih studija i obnovljeni grafički paket, koji ima za cilj da odrazi inovativni, a opet dobro poznati aspekt kanala. Novi grafički paket biće korišćen na svim FilmBox kanalima na svim teritorijama, sa Češkom Republikom i Slovačkom kao prvim zemljama u aprilu.

„Ponosni smo zato što možemo da obezbedimo našim gledaocima inovativne proizvode koji koriste najsavremenije tehnologije dok su i dalje praktične i poznate. Obnovljena grafika će predstaviti neke nove ključne odlike koje će učiniti promociju sadržaja još informativnijom”, kaže Hajmi Behar, direktor marketinga kompanije SPI International. „Za nas, korisničko iskustvo predstavlja ključ za sav naš dizajn i proizvode. Zato smo uključili poznate obrasce poput postavljanja dve boje našeg brenda – crvene i bele – jedne nasuprot drugoj u dizajnu vizuala, a ujedno smo i poboljšali korisničko iskustvo kroz audio i video rebrendiranje”, nastavlja Behar.

FilmBox kanali su takođe proširili svoj odabir titlova kroz skorašnje multi-teritorijalne dogovore sa velikim studijima i distributorima, kako bi uključili novu gomilu popularnih holivudskih blokbastera, blago svetske kinematografije i lokalnu produkciju, odobrenu od strane kritičara.

„Nastavićemo da ispunjavamo naše obećanje da konstantno poboljšavamo naše proizvode i usluge i oduševljeni smo što možemo da podelimo ova unapređenja sa našim gledaocima širom sveta, počevši od Češke Republike, gde se FilmBox pokazao kao najbolji kanal sa plaćanjem filmova tokom prethodnih pet meseci zaredom”, dodaje Behar.

FilmBox kanali imaju preko 30 miliona pretplatnika globalno sa većinom u Evropi, srednjem Istoku i Africi. FilmBoxkanali dolaze do skoro svih korisnika televizije u Češkoj Republici i Slovačkoj i to je najgledaniji kanal sa plaćanjem filmova u Češkoj Republici.

Novi grafički paket biće lansiran u Češkoj Republici i Slovačkoj u aprilu, a biće uveden i na drugim teritorijama nakon toga.