jelena mikic RA

Represent Academy počela sa radom: #znanjejeuvekumodi

Represent Academy je nova poslovna jedinica u okviru Represent Systema, koja će se isključivo baviti edukacijom u oblasti integrisanih komunikacija na teritoriji Zapadnog Balkana.

Stručnjaci iz vodeće regionalne grupacije za integrisane komunikacije već 17 godina sprovode razne edukativne programe. Represent Academy u prvu godinu postojanja ulazi sa ambicioznim kalendarom dobro poznatih, ali i novih proizvoda. Kombinacija treninga javnog nastupa, Londonske škole za odnose sa javnošću koja upisuje 30. generaciju u aprilu sa novim formama poput Seminara na temu ličnog brendiranja ili

Digitalne transformacije je odgovor na stalnu potrebu za učenjem, kao pokretačkom snagom iza svakog uspeha.

Cilj Represent Academy je da pomogne svojim klijentima da uspešno savladaju komunikacijske izazove sadašnjosti, ali i one koje donosi budućnost sa samopouzdanjem i kompetentnošću. Programi, škole, seminari i master classovi okupljaju talentovane  rukovodioce, PR, content i digital menadžere, ali i druge menadžment profile, kako bi unapredili veštine kroz dinamičan rad sa iskusnim predavačima.

Represent Academy će voditi Jelena Mikić, dosadašnja regionalna direktorka i direktorka razvoja Represent Systema.Pored redovnih, renomiranih predavača i stručnjaka iz svojih oblasti, sa nama su i poznata lica poput: glumca i profesora FDU Srđana Karanovića, voditelja i novinara Miloša Milovanovića, urednika i novinara Zorana Stanojevića, novinarke i komunikološkog stručnjaka Nataše Ristić. Naš program okuplja najveće stručnjake u regionu, ali i gostujuće predavače iz celog sveta. Pozivamo vas da odaberete svoj omiljeni program i pridružite nam se na beskrajnom putovanju ka novim iskustvima i znanjima.  Jer, #znanjejeuvekumodi.