Radionica Kreativni centar

Radionica u Klubu knjižari Kreativni centar: Kreativna inspiracija slikovnica Kako je Veka veštica zavolela bajke

Radionica u knjižari Kreativni centar namenjena je deci u uzrastu od 5 do 7 godina

Radionica u Klubu knjižari Kreativni centar (TC Eurocentar, Makedonska 30) za decu od 5 do 7 godina biće održana u subotu 28. maja od 11 h do 12 h. Na ovoj radionici upoznaćete se s junacima slikovnice KAKO JE VEKA VEŠTICA ZAVOLELA BAJKE, a sa vama će biti autorka knjige Ana Dragović Drljević. Sva mesta su popunjena!

Na početku radionice autorka će uz pomoć pozorišne lutke pročitati odlomak iz slikovnice i popričati s decom o dogodovštinama devojčice Nade i njene bake, kao i o avanturama Veke, jedne ne baš obične veštice.

Gošća radionice biće i ilustratorka knjige Marica Kicušić, koja će na velikom papiru ilustrovati ponešto iz slikovnice, nakon čega će pokazati deci  kako da, korak po korak, i sama nacrtaju nekog od junaka ove priče. 

Kako je Veka veštica zavolela bajke

Dvadeset sedam ulica, jedanaest solitera i četrdeset devet kuća dele devojčicu Nadu od njene bake. To je baš, baš daleko, a Nada i baka mnogo vole da se igraju i da čitaju bajke zajedno. Zato baka svakog dana putuje čak s drugog kraja grada do svoje unuke. Ali jednog dana na tom putu isprečila joj se veštica Veka. A to vam je jedna opasna veštica koja ne voli kada se deci čitaju bajke…

Samo na dan radionice u knjižari će važiti popust od 30% na knjige:  Kako je Veka veštica zavolela bajkeUšlo kuče u sandučeZig-Zaga i Roda BodaTri princezeLet na ko bajagi MarsŽuti kolač s višnjama.