Puls Teatar

Puls Teatar: DOK BUDE LOVE, BIĆE I PARA

Puls Teatar u Centru za kulturu “Vlada Divljan”

Pozorišna predstava Puls teatra “DOK BUDE LOVE, BIĆE I PARA” po tekstu i u režiji Monike Romić, biće odigrana u Centru za kulturu “Vlada Divljan” 15. juna sa početkom u 20h. 

“Dok bude LOVE, biće i para” je predstava koja pred gledaoce donosi NADU, iskrenu LJUBAV prema profesiji i VERU u uspeh. A kada sretnemo na sceni te tri težnje, nastaje naša urnebesna (tragi)komedija koja u jednom i mistikuje i demistikuje pozorišni prostor van scene.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Predstava je nastala po istinitim događajima, kroz priču glumica koje nemaju stalni angažman a zatičemo ih u pokušaju da naprave ‘smešnu’ predstavu “Kako zaraditi pare” da bi preživele, a u istom i zadovoljile publiku. Pokušavajući da spoje zabavno sa umetničkim, očajnički se boreći za “to malo duše” koje je ostalo, one će se truditi da prevaziđu bedu i boriće se za sjaj pozorišta.

Ukratko, siže predstave bi bio sledeći: dve honorarne glumice na kraju sezone, ne znaju kako da prežive letnju pauzu i dolaze na ingenioznu ideju da same naprave predstavu ‘Kako doći do para’, da ih ne košta ništa a da bude urnebesno smešna. One kroz proces stvaranja predstave, prolaze kroz razna emotivna stanja, koja su uobičajena u kreativnom procesu, često uključujući publiku da im ‘pomogne’. Gledaoci će kroz prizmu glumica, prepoznati istinu i muku, nasmejati se načinima i pokušajima naših glumica da zarade pare a u istom će prepoznati sami sebe. Reč autora