Naked Photo Feliks Voloz

Proglašeni nominovani za HEMI Music Awards 2021!

HEMI Music Awards (HMA) 2021. otkriili su nominovane u svom prvom izdanju! Čak 27 umetnika i bendova iz 9 zemalja Srednje i Jugoistočne Europe učestvovaće u početnoj fazi HMA 2021. aktivnostima koje će im pomoći da procene svoju sposobnost pristupa novim teritorijima.

Paket za svakog nominovanog uključuje akreditacije za učestvovanje na evropskim “showcase” festivalima i konferencijama, ocenu poslovanja koju donose uprave koji se bave izvozom, treninge i medijsku ppokrivenost.

Sajzerbiterlemon
Šajzerbiterlemon 

Od ukupno 285 izuzetnih evropskih umetnika iz širokog muzičkog raspona, međunarodni žiri imao je težak zadatak da odabere samo njih 27, tačnije po tri iz svake zemlje, koji su u potpunosti zadovoljili kriterijume.Međutim, samo 9 od ovih nominovanih ili jedan po zemlji proći će u drugu fazu HMA-a gde će dobiti personalizovanu podršku, napredno usavršavanje i umrežavanje. Korak je to do treće i poslednje faze HMA 2021, u kojoj će tri dobitnika zaraditi nagradni paket koji pokriva troškove snimanje, promo kampanja, učestvovanja na odabranim muzičkim konferencijama i sve troškove putovanja na međunarodne festivale i događaje, ukupne vrednosti nagrade od 6.000 evra po pobedniku!

Dogs in Kavala
Dogs in Kavala 

HEMI Music Awards program je posvećen muzičarima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dosegnu nova tržišta i publiku. HMA organizuje Hub za razmenu muzičkih inovacija (HEMI), evropska inicijativa čiji je cilj podržati umetnike i profesionalce u muzičkom biznisu iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.

The HMA 2021. nominovani su:

Estonija 

Puuluup
I Wear* Experiment 

Lexsoul Dancemachine 

Grčka

Deaf Radio 

Transparent Man 

Marva Von Theo 

Mađarska

BÖBE
Woodstock Barbie 

The Anahit 

Severna Makedonija 

Funk Shui 

YÖU
Pluto’s Doubts 

Poljska

Izzy and the Black Trees 

Helaine Vis
Taraban 

Rumunija

Lucia Jazzy

BIT 

Funkorporation 

Srbija

Dogs in Kavala 

NAKED 

Šajzerbiterlemon 

Slovenija 

Koala Voice 

WCKD 

Nation Bowrain 

Češka 

Thom Artway 

VIAH
Invisible World