Potera

Potera u bioskopima

Triler Potera od 19. maja

Od sutra bioskopski repertoari će biti obogaćeni jednim sjajnim trilerom. Film koji će oduševiti i najzahtevnije ljubitelje ovog žanra “POTERA” (CHASE) na velika platna stiže 19. maja.

Iskoristite priliku da sa dobrim društvom i u omiljenom bioskopu pogledate film koji će vas navesti da se zapitate dokle je čovek spreman da ide u potrazi za istinom i osobom koju voli.

O FILMU:U ovom jedinstvenom, napetom trileru Džerard Batler tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe, pre nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umešan u njen nestanak.

U trci sa vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svet kriminala, a ključ za rešenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Film “POTERA” pokazaće koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovek može da povuče kako bi spasao nekog koga voli.

Potera