Škola magičnih životinja

Porodična avantura Škola magičnih životinja

Od 17. marta Škola magičnih životinja u bioskopima

Filmska priča o prijateljstvu i izazovima i lepoti odrastanja oduševiće publiku svih generacija! Najmlađi će na duhovit i šarmantan način moći da se uvere kako uz prave prijatelje i malo magije ne postoje nerešive situacije, a stariji će se podsetiti da u svakome od nas živi razigrano dete bez obzira na to koliko godina imamo.

Porodična avantura koja će raznežiti i nasmejati gledaoce u našim bioskopima prikazivaće se na srpskom jeziku, a neki od najvećim majstora sinhronizacije oživeli su likove ovog filma.

Glavnim junacima glasove su pozajmili Darija Vračević, Dušica Novaković, Mateja Vukašinović, Marko Marković, Viktor Majer, Anja Orelj, Milan Tubić, Aleksandar Gligorić, Branislav Platiša, Milena Moravčević i mnogi drugi.

Škola magičnih životinja

O FILMU: Ida se preselila u drugi grad. Kao „novoj devojčici” u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mesto – u klupi pored autsajdera Benija.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Jednog dana, nastavnica celom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čoveka koji putuje po svetu u potrazi za „magičnim životinjama”. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom detetu. Od sve dece, novajlija Ida i autsajder Beni, prvi su u razredu koji će dobiti magičnog saputnika! Od tog trenutka, Beni kraj sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henrijetu, a Ida lukavu lisicu Rebita.

Kada predmeti iz škole počnu da nestaju, deca i magične životinje moraće da se udruže kako bi otkrili ko je misteriozni školski lopov.

Od 17. marta ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA prikazivaće se u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand Niš, Vilin Grad Niš, Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), ART (Užice), Dom kulture Čačak, Sutjeska (Čačak), Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Dom kulture Pirot, Javna ustanova Pozorište Bora Stanković (Vranje), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kulturu Požarevac, Kulturni centar Vrnjačka Banja, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, Kulturni centar Mladost (Futog), Centar za kulturu Kovin, Kulturni centar Zrenjanina, Kulturni centar Brana Crnčević (Ruma), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu Kotor.