AF OH LALA key visual image

POČINJE AIR FRANCE-OVA OH LALA DEALS PROMOCIJA

Iskusni, ali i dobro obavešteni, putnici znaju da su avio-karte velika stavka u putnom budžetu i da se one kupuju dok su na promociji.  Avio-kompanija Air France ponudila je od 22. avgusta 2019. putnicima iz Beograda jedinstvene cene za povratne karte do više od 100 gradova širom sveta.  Među destinacijama na promociji nalaze se i najpoznatiji i najposećeniji gradovi sveta, kao što su Njujork, Pariz i Havana.

U godini u kojoj su se avioni avio-kompanije Air France vratili na beogradski aerodrom, putnici iz Beograda imaće priliku da po promotivnim cenama iskuse najviši nivo usluge u oblacima.

Air France OH LALA DEALSpromocija traje od 22. avgusta do 5. septembra 2019,a karte se mogu iskoristiti u periodu od 22. avgusta 2019. godine  do 30. juna 2020.

 Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

Pariz već od 169€

Njujorkveć od 509 evra

Havana već od 549 evra

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je:

„Ovo je bitna godina za Air France, jer su se nakon šest godina naši avioni vratili u Beograd. Linija Pariz-Beograd nama je jako važna, u stvari, to je istorijska ruta koja postoji još 1933. godine, od osnivanja avio-kompanije. Srećna sam što zahvaljujući Air FranceOH LALA DEALSpromociji naši putnici mogu da lete do Pariza za 169 evra, a preko Pariza Air France povezuje Beograd sa celim svetom. Za kraj leta u nama važnoj godini želeli smo da nagradimo naše verne putnike, ali i one koji prvi put lete s nama i omogućimo im da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Oh LaLa Deals promocija ima dugačak period putovanja, i karte se mogu iskoristiti sve do kraja juna 2020. godine, što našim putnicima daje mogućnost da uštede planirajući svoje putovanje na vreme.”