Screenshot 2023 05 18 at 14.21.55
Breskvica, foto: Branko Koljajić

„PAKLENE ULICE 10“ (FAST X)

Sinoć je u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd održana svečana IMAX premijera filma „PAKLENE ULICE 10“ (FAST X) najnovijeg nastavka jedne od najpopularnijih filmskih franšiza ikada!

Na filmskom platnu, u vožnji života, okupili su se glumci koji nas godinama oduševljavaju svojim ulogama u ovoj filmskoj sagi, a upravo je priča koja podiže nivo adrenalina u krvi okupila brojne fanove, kako širom sveta, tako i na našoj, domaćoj premijeri!

Pred sam početak filma publiku je pozdravio Srđan Erceg, sportski komentator i veliki poznavalac Formule 1 i MotoGP-a.

U prepunoj IMAX sali, koja publici pruža jedinstveno vizuelno i audio iskustvo, fanovi PAKLENIH ULICA“ovacijama su ispratili početak filma i fascinantne scene vožnji, koje naravno dominiraju filmom „PAKLENE ULICE 10“

Uz aplauze i glasne pohvale upućene Domu, Leti i ostalim likovima koji čine najjaču filmsku porodicu na svetu, oduševljenje je izazvao i Džejson Momoa tumačeći lik živopisnog negativca Dantea. 

Među najvatrenijim fanovima svakako je bila i mlada i popularna pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, koja je upravo zbog svoje ljubavi prema franšizi „PAKLENE ULICE“ ali i automobilima izabrana za ambasadora ovog filma. Njena pojava je izazvala veliko oduševljenje mnogobrojnih fanova koji su došli da je pozdrave, a potom i pogledaju film.

„Automobile volim od kad sam bila baš mala, a tu ljubav su mi usadili tata i brat. Što se tiče ovih filmova, njih obožavam, a mislim da svi koji me znaju znaju i koliko obožavam Leti. Od ’PAKLENIH ULICA 10’ očekujem da me pomeri, kao i svaki film do sada, i ne mogu da dočekam da ga odgledam. Nestrpljivo sam čekala premijeru i mislim da će biti divno“, kazala je pevačica.

„PAKLENE ULICE 10“, deseti film istoimene sage, otvara poslednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijif filmskih franšiza ikada. Sada, u trećoj deceniji postojanja i dalje odiše snagom i okuplja istu glumačku ekipu sa kojom je sve počelo.

Tokom svojih misija i uprkos nemogućim izgledima, Dom Toreto (Vin Dizel) i njegova porodica nadmudrili su, iznervirali i prevozali svakog neprijatelja koji im se našao na putu. Sada se suočavaju sa najsmrtonosnijim protivnikom do sada: zastrašujućom pretnjom koja se pojavljuje iz senki prošlosti, i koja je, podstaknuta krvnom osvetom, odlučna u nameri da razbije ovu porodicu i uništi sve i svakoga, koje Dom voli, zauvek.