IMG 20170317 172723 967

Ovog vikenda NE propustite sledeće koncerte i žurke

Proleće je stiglo, a sa njim i lepo, toplo vreme. To svakako nije razlog da zapostave žurke i noćni život, jer sunce oporavlja i budi telo nakon mamurluka i neprospavane noći bolje nego zatvaranje u kući. Grad prosto gori od odličnih nastupa, žurki i svirki, a ovo je naš uži izbor. Ako imate i vi neki predlog, slobodno nam pošaljite.

PETAK 24/03

DEA DIA – Splav Rio

Ako volite da uživate na Zemunskom keju, nema šanse da niste čuli za Splav Rio. Iza hotela „Jugoslavija“, ovaj splav je već tri godine omiljeno mesto za druženje, uživanje u bašti i hrani. Zato je i uvek puno, ali opet prijatno. Sad su rešili da počaste svoje goste kvalitetnom, profi svirkom. Zato, ako volite pop/rock/disco/funky zvuke, dođite da čujete posebno kvalitetnu svirku sa ekipom koja pravi šou, a često i spektakl. Sastav je obogaćen za novu članicu, prelepu Svetlanu Vuković aka Lidia, koju ste moguće videli na najvećim binama u Srbiji i šire. Reka, izvanredan bend i muzika, lep pogled, udobno mesto, vanredno dobra ponuda. Osim dobrog društva vam ništa više i ne treba, zato dođite večeras u 21:30, nema kašnjenja. Ko propusti večerašnju žurku, kod Zemunskog parka u toplom Cirkus pabu, „Dea Dia“ će svirati u subotu od 23:00.

BANDA DRVENA – Klub Akademije 28

Južnobački trubaduri izvode prvi put u „Akademiji 28“ jedinstveni tamburaški rokenrol ugođaj. Za sebe tvrde da su banda mala banda ali jaka, banda nekol’ko momaka i gde god da se pojave sa svojim instrumentima naprave odličnu atmosferu! Dve gitare, kontrabas i saks sviraju i pevaju na sav glas, večeras od 10 samo za vas, sve same poznate stvari – za onog ko mari: „Tako ti je moja mala kada ljubi Lala“,  „Mila vole disko“, „Daj mi čašu rakije“,  „Na morskome plavom žalu“ i ostale pesme radosti, naše i vaše mladosti. Ulazite na koncert slobodno, zato je astal rezervisati poželjno na 011 3619 342.

MAKAO – Novi Bitefartcafe

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Sinonim za dobar provod danas postao je žanr House. Ova muzika bila je rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend Makao. Iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Možete očekivati i najnoviji VH1 ili MTV hit, ili neku kultnu stvar domaće radinosti. Rezervišite svoja mesta na vreme na 063594294 ili 063594054.

SUBOTA 25/03

PRTI BEE GEE – Klub Fest

Hip hop/fank grupa iz Beograda odrzaće veliki koncert u klubu Fest u Zemunu ove subote! Grupa koja je vrlo brzo postala poznata i uspešna naročito u andergraund krugovima, pre svega zahvaljujuci eksplicitnim tekstovima, stihovima punim crnog humora, do sada je objavila pet albuma. Brutalno su jaki, sarkastični, ali i iskreni u svojim tekstovima, i muzici generalno. Prti Bee Gee garantuju ludu noć u subotu od 22:30, a cena karte je 500 dinara.

FISH IN OIL – Soul Society

Isključivo instrumentalni petočlani sastav „Fish in Oil“ izvodi električnu instrumentalnu fuziju različitih muzičkih pravaca, od filmske muzike, bluza, etno motiva, fri džeza, panka, sve do slobodne improvizacije. Grupa u različitim postavama postoji od 1993, a u subotu će nastupiti u pravom mestu za dobru muzikuj koje se nalazi ispod Skadarlije. Ulaz je 300 dinara, a možete da rezervišite svoje mesto na 063377483.