joy 2483926 1920

Okreni leto na strašno dobre planove

Iako su prva asocijacija na jun, vreli dani i tople večeri, ako je verovati dugoročnoj vremenskoj prognozi, neće da može, jun će izgleda da bude pravi mufljuz po pitanju vremena.

No dobro, okrenite leto na strašno dobre filmske naslove koje bi obavezno trebalo da pogledate ovog leta a tu su još neki predlozi u slučaju da vam kiša pokvari planove za šetnje u letnjim haljinama i bermudama.

Ada Mall Shopping Center

Beograd je dobio još jedan tržni centar, koji je svoja vrata za nestrpljive i radoznale posetioce otvorio 24. maja. Ono što ga izdvaja od ostalih tržnih centara, jesu njegove ogromne terase koje su pune zelenila i spektakularan pogled na jezero. Beograđani a i njihovi gosti će imati prilike da uživaju u kupovini artikala nekih od najprestižnijih brandova (Lee Cooper, The Body Shop ), koji su se prvi put otvorili vrata svojih maloprodaja baš u Ada Mall Shopping Centru.

The Dead Don’t Die 

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Na ovogodišnjem 72. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, među brojnim filmskim naslovima, prikazan je i film talentovanog reditelja Džima Džarmuša „The Dead Don’t Die“. Mali i simpatičan američki gradić opseda horda zombija. Bil Marej Tilda Svinton, Igi Pop i mnogi drugi su se našli u Džarmušovom ostvarenju, pa ako ste željni dobre režije, glume, muzike a pre svega zabave i smeha, svakako bi trebalo da planirate odlazak u bioskop. 

Moritz Eis

Ako do sada još uvek niste pojeli sladoled, sjajan predlog je da vaš prvi hladan letnji liz bude u ušuškanoj i elegantnoj poslastičarici u centru Beograda „Moritz Eis“, koja prodaje fenomenalne sladolede! Od standardnih ukusa, preko voćnih i do onih nestandardnih aroma, verujte, svakakve ledene finoće ćete ovde moći da probate i uživate u istim. Niste sigurni za koji ukus da se opredelite? Ništa zato, ljubazno osoblje će da vam da uzorak sladiša koje želite, kako biste se lakše opredelili za veeelike porcije sreće i radosti!

Jednodnevni SPA izlet u Mako banju

U slučaju da spadate u onu grupu srećnika, koji imaju neradne vikende, onda bi bio greh da barem jedan dan ne odvojite za beg van Srbije na jedan dan. Banja Mako može da bude veoma dobar izbor jer se do ove destinacije u Mađarskoj kreće rano ujutru i stiže se u prepodnevnim časovima. Putnici imaju ceo dan na raspolaganju za kupanje u termalnim bazenima i uživanju u ostalim sadržajima prema individualnim interesovanjima. Za ovaj jednodnevni izlet je potrebno da se odvoji 1.590,00 rsd za prevoz i usluge vodiča. Celodnevna ulaznica za korišćenje termalnih bazena košta oko 8,5 evra. U okviru banje se nalazi restoran koji gostima nudi ukusne specijalitete mađarske kuhinje, salate, supe,razne poslastice i napitke, tako da nema šanse da ostanete gladni i žedni. 

foto: pixabay.com