Vavilon, Taramount
Vavilon, Taramount

Održana premijera filma Vavilon

Premijera dugo očekivanog filma VAVILON (BABYLON) održana je u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade. Od juče, 12. januara, reditelja Dejmijena Šazela, nalazi se na repertoaru naših bioskopa. Ne propustite jedinstvenu priliku da upoznate Holivud kakav do sada niste imali prilike da vidite.

Premijeri su prisustvovale brojne poznate ličnosti, prvenstveno iz sveta filma i medija, kao i najaktuelniji influenseri sa društvenih mreža.

Pre početka filma, za zvanice je bio upriličen koktel dobrodošlice, a holivudskoj atmosferi dodatno je doprineo Jovan Maljoković Band koji je za prisutne izveo nekoliko numera inspirisanih filmom.

Hol bioskopa Cineplexx  Galerija Belgrade je odisao neponovljivom energijom a prisutni posetioci iskoristili su priliku da se na crvenom tepihu fotografišu uz postavku na kojoj su se nalazili glavni likovi iz filma.

U režiji Dejmijena Šazela, VAVILON je originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles 1920ih, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

foto: Dragan Damjanović