VID 5046

Mira Banjac pozdravljena ovacijama u punoj sali Kombank dvorane

Sinoć u 20h u Kombank dvorani održana je premijera novog filma rediteljke Marije Perović GRUDI.  Crvenim tepihom prošetali su Mira Banjac, koja je specijalno ovom prilikom doputovala iz Novog Sada u pratnji Vojina Ćetkovića, tri glavne glumice: Dubravka Drakić, Nada Šargin i Marija Škaričić, uz Peđu Bjelca, Aleksandra Đuricu, Branimira Popovića I debitante Jelenu Đukić i Danila Lončarević, uz rediteljku filma Mariju Perović.

Među gostima premijere sinoć su bili Svetlana Ceca Bojković, Andrija Milošević, Gordan Kičić, Gorčin Stojanović, Vesna Dedić, Darko Bajić, Valentina Obradović – koja je specijalno za ovu priliku kreirala haljinu rediteljke. Ana Stanić je uživo premijerno izvela pesmu “Samo ljubav” kompozitora Nemanje Mosurovića pred početak projekcije.

Marija Škaričić stigla je prethodnog dana iz Zagreba, zajedno sa hrvatskim koproducentima, a Dubravka Drakić iz Crne Gore, kako bi prisustvovali  premijeri ovog zajedničkog regionalnog projekta u saradnji produkcijskih kuća iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Film je ne samo posvećen borbi protiv kancera dojke, i značaju prevencije, već kroz dugogodišnje generacijsko drugarstvo, koje ni daljine nisu mogle da izbrišu, donosi jednu toplu priču o ljubavi, podršci i iskrenim prijateljstvima.

Film od danas kreće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.