ce22cdfb 800d 6c97 1273 9f92ea60e884
DOG_RU_D06_00343.dng

Komedija “Pas” i belgijska ovčarka Lulu

ČENING TEJTUM I PAS LULU NAJBOLJI DUO OVOG PROLEĆA

Ptice na drveću već cvrkuću i štenci laju da u četvrtak, 17. marta, u bioskope stiže dugoočekivani film PAS. Reč je o ličnom projektu dvojice reditelja – Rida Karolina i Čeninga Tejtuma, koji je od svoje američke premijere naišao na izuzetne odzive gledalaca.

Pored korežiranja, Čening Tejtum glumi Džeksona Bridžisa, a njegova koleginica je simpatična belgijska ovčarka Lulu. To je takođe bilo ime Čeningovog pokojnog psa, koji je nažalost uginuo od tumora 2018. godine.

Na specijalnoj projekciji 17. marta u CineStar 4DX bioskopu u Ada Mall od 19h posetiocima će biti omogućeno druženje sa službenim psima i njihovim dreserima. A pokazaće vam i po koji trik.

Ovo izvanredno filmsko delo lako konkuriše najnovijim filmskim hitovima u svakom pogledu, jer će nas svojom pričom i igrom pogoditi direktno u srce, koju su kao sjajni duo postavili Čening i Lulu, terajući nas da se smejemo i plačemo u isto vreme. To je odlična prilika da se upozna iskreno prijateljstvo čoveka i psa i da se potvrdi ono što je odavno poznato: #PAS je čovekov najbolji prijatelj.

Bivšem vojnom rendžeru Bridžisu (Tatum) je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali sahrani Lulinog bivšeg rukovodioca, načelnika Rodrigeza. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban suživot u kom definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo to Bridžisa je gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i nateralo da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

LookerWeekly magazin Slobodna zona 2023 baner
Svi ljubitelji pasa imaće priliku da uživaju u posebnom događaju pod nazivom "Dog Weekend" koji će trajati od 17. do 20. marta u svim CineStar bioskopima, uz specijalne projekcije filma #Pas.

Pored toga, u saradnji sa kompanijom “Farmina” biće organizovano i besplatno savetovanje u vezi sa ishranom vašeg čupavog ljubimca.

Posetiocima će na raspolaganju biti i informacije oko mogućnosti udomljavanja napuštenih pasa i načinima kako je moguće pomoći volonterskim udruženjima Beta i Ventura, koja vode brigu o ovim divnim životinjama, a kojima je potrebna pomoć za hranu, smeštaj i veterinarske usluge.

Pored druženja i udomljavanja, od 18. pa sve do 20. marta najsrećnije očekuju i pokloni – „Farmina“ je obezbedila poklone u vidu paketića hrane, Ave Pet Salon vaučere sa popustom za ulepšavanje ljubimaca u njihovom salonu u Beogradu, a Pet Studio Belgrade vaučere sa popustom za studijsko fotografisanje ljubimaca.

U saradnji sa medijskim partnerom Pet magazine, najsrećnije posetioce očekuje print izdanje magazina Pas.

I to nije sve. Uz svaku kupljenu ulaznicu za film #Pas u Cineplexx Galerija i Cineplexx Delta City bioskopu 19. i 20. marta, očekuje vas vaučer sa popustom u Premium Pet centrima.

PAS na velika platna širom Srbije stiže u četvrtak, 17. marta u distribuciji Blitz Film & Video. Ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.