WGP TNA Finals Tatneft

Ispraćamo prvi mesec nove decenije

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Celom svetu deluje da vreme mnogo brže leti nego pre deset, dvadeset godina. Zato su i na naučnom nivou istražene brojne teorije kojima se ovo dokazuje. Ipak, niko ne može da ospori činjenicu da smo već na kraju januara 2020. godine i da vreme „leti” – zato treba da ga provedemo najbolje što možemo, možda baš uz Box program!

Dvadeset i osmi januar donosi zanimljivosti iz sveta dokumentaraca na kanalu DocuBox HD od 19:00 uz „Kompleks Stradivarijus”. U svom ateljeu u Barseloni, David Bažue, jedan od najtalentovanijih i najharizmatičnijih graditelja violina, potpuno je posvećen pravljenju violina sa samo jednim ciljem: da dostigne savršenost Stradivarijevih violina.

Istog dana, možete pogledati i „WGP TNA finale Tatnjeft kupa” u ruskom gradu Kazanju, i to na kanalu FightBox HD od 19:30. Finale turnira „Tatnjeft kup” će se održati u „Tatnjeft Areni” u okviru Ledene dvorane. Na rasporedu je šest mečeva u tri kategorije, sa borcima iz Rusije, Turske, Izraela, Srbije, Rumunije i Belorusije.

Na kanalu FB Arthouse vas 30. januara očekuje sjajna komedija „O puževima i ljudima” od 21:00. Grupa očajnih radnika dolazi na ludu ideju da donira spermu kako bi spasila fabriku automobila u kojoj radi od bankrota i kasnije privatizacije. Zvanična priča je da će neki francuski investitori preuzeti fabriku i pretvoriti je u pogone za konzerviranje puževa. Ali gorka istina je da će oni samo rasprodati velike mašine za veliki novac i nestati. Ono što sledi je urnebesna borba koja na kraju ne ostavlja mesta za snove – što je prava ironija, s obzirom na to da su početkom 90-tih godina prošlog veka, nakon pada komunističkog režima, Rumuni mislili da je sve moguće. Ova gorko-slatka komedija koja podseća na film „Do gole kože”, zasnovana je na istinitoj priči iz tog doba, tačno u vreme kada je Kralj popa posetio Rumuniju, održao nezaboravan koncert i otišao zauvek – ponevši sa sobom američki san koji bi podržao veru onih koji su u to vreme pokušavali da prežive.

Poslednji dan januara rezervišite za Fast&Fun Box HD i „GC32 racing tour” od 19:30. „GC32 Racing Tour” je najuzbudljivija serija trka u Evropi u kojoj se fojling katamarani visokih perfomansi takmiče pri brzinama od 35 čvorova. TV emisiju „GC32 Racing Tour” gledaju jedriličari širom sveta, a u trkama učestvuju najbolji u ovom sportu, rame uz rame sa bogatim pojedincima i vlasnicima. Ova TV emisija prikazuje najbolje momente trka na legendarnim lokacijama u 6 epizoda po 26 minuta u 4K i FULL HD formatu.